Nova victòria pels inclusius

18/11/2019
Dalt d’esquerra a dreta: Daniel Salinas, Jose Antonio Collada, Rafael Rojano i Daniel Cabañas. Sota d’esquerra a dreta: David Rodríguez, Youssef, Jofre Ruiz, Miguel Sánchez, Nicolás Díaz i Jesús Luna.

Cerdanyola 3 – F.E.Grama inclusiu 6

El dijous passat 16 de novembre es va disputar la quarta jornada de lliga pels nostres Inclusius al pavelló Can Xarau (Cerdanyola del Vallès) fora de casa.  El resultat al descans era d’1-3 on la Grama portaven l’avantatge al partit gràcies al Daniel Salines (3), el Nicolás Díaz (2) i l’Alberto Vela (1). Una vegada més, el partit va acabar en una nova victòria pels nostres amb 3-6 al marcador.

D’altra banda el nostre equip inclusiu va disputar el seu segon partit de la setmana, en aquest cas amistós, el dissabte 16 de novembre a Mollet del Vallès també fora de casa, on van patir una derrota per un gol de diferència (3-2).

El pròxim partit de lliga serà el dimarts 26 de novembre en el CEM Guinardó contra l’equip Arep, us esperem!

[divider]

Cerdanyola 3 – F.E.Grama inclusivo 6

El pasado jueves 16 de noviembre se disputó la cuarta jornada de liga para nuestros Inclusivos al pabellón Can Xarau (Cerdanyola del Vallés) fuera de casa.

El resultado a la hora del descanso era de 1-3 donde la Grama llevaba la ventaja del partido gracias a Daniel Salinas (3), Nicolás Díaz (2) y Alberto Vela (1). Una vez más, el partido acabó en una nueva victoria por los nuestros con 3-6 al marcador.

Por otro lado nuestro equipo inclusivo disputó su segundo partido de la semana, en este caso amistoso, el sábado 16 de noviembre en Mollet del Vallés también fuera de casa, donde sufrieron una derrota por un gol de diferencia (3-2).

El próximo partido de liga será el martes 26 de noviembre en el CEM Guinardó contra el equipo Arep, os esperamos!