Marçal intenta controlar una pilota (FOTO: Joan Villagrasa)

Segona derrota a domicili per una Grama sense definició i donant un pas enrere en l’objectiu.

Es presentava Juan Camilo Vázquez a la Verneda amb el mateix onze inicial que la passada setmana va guanyar al filial de la Llagostera amb: Luque en porteria, Michel i Peña als laterals, Juan Carlos i Lucas al centre de la defensa, Bruno i Edu al mig del camp, Rosillo i Éric a les bandes i Óscar en punta d’atac.

El Júpiter, per la seva banda, rebia a la Grama amb la urgència de la victòria i amb les idees molt clares. Des del principi l’equip de Sant Martí sabia què era el que havia de fer i ho van fer a la perfecció.  De fet, la primera gran oportunitat del partit va arribar als cinc minuts de joc on, després d’un refús de la defensa colomenca, la pilota va caure a la frontal on David Olid va poder engaltar un potent xut que va obligar a una gran intervenció d’Àlex Luque.

La resposta de la Grama no va trigar. Juan Carlos Oliver agafava la pilota en camp propi i després d’un eslàlom personal va enviar la pilota cap a banda esquerra per Éric López. La jugada de l’extrem de la Grama va acabar en penal després d’una innocent entrada de Jonny. Moment decisiu del partit. Als set minuts, Éric López assumia la responsabilitat de xutar el penal i posar per davant als visitants però el seu xut, fluix i amb poca col·locació, va ser aturat per Iván Fuentes.

Cop dur pels nois de Juan Camilo que van intentar reposar-se amb un potent xut de Rosillo des de la frontal  i que, de nou, es va topar amb el porter gris-grana abans d’arribar a la mitja hora de joc. Mentrestant, els locals buscaven joc directe penjant pilotes laterals sobre la defensa de la Grama obligant a Lucas i Juan Carlos a refusar una i altra vegada.

Als 32 minuts de joc, una forta topada entre Bruno i Jonny, va acabar amb el jugador de la Grama immòbil a terra. Va marxar directament a vestidors i a l’Hospital amb un fort equinç cervical que el va deixar estabornit. El seu lloc el va ocupar Marçal Lladó.

D’aquí al descans poc més. El Júpiter seguia imposant el seu joc directe i la Grama no era capaç de generar perill sobre la porteria de Fuentes. Encara així, en un bon atac per banda dreta, la pilota va acabar a les botes de Rosillo per la centrada. L’esperava Roger Peris al centre per engaltar-la però va ser un defensor qui la va tocar per estavellar la pilota a la fusta. Descans amb l’empat inicial.

La segona part començava amb un altre aire pels interessos blau i blancs. Els homes de Camilo van donar un pas endavant buscant el gol de la victòria mentre que els nois de Paco Hidalgo marcaven dos línies de quatre en camp propi reduint els espais al màxim i buscant una contra per posar en perill a Luque.

La primera gran ocasió per la Grama la va tenir Marçal Lladó. Als 52 minuts, en una jugada personal, es va plantar a la frontal de la gran i el seu xut, potent però massa creuat, es va perdre per ben poc a la dreta d’Iván Fuentes.

Uns minuts més tard, als 55, en una pilotada llarga el refús obliga a Juan Carlos a entrar amb tot a dins de l’àrea per poder refusar-la però en la jugada es topa amb Patrick i el col·legiat, sense dubtar-ho va  assenyalar penal. Prat, el dorsal número 10 del Júpiter, va batre sense complicacions a Àlex Luque i el primer de la matinal va pujar al marcador.

Des d’aquí van començar les preses. La Grama seguia tenint control del joc i més possessió però el Júpiter esperava i sortia perillosament a la contra. No és fàcil donar-li la volta a un partit en la Verneda i molt menys en aquestes circumstàncies i els colomencs ho van patir durant la segona meitat.

El míster de la Grama va fer els primers canvis als 73 minuts donant entrada a Cristóbal i Ángel per Éric i Rosillo. Instants després, als 77 minuts, retirava del camp a Peña i a Soler per Jorge González i Roger García. Es presentava un autèntic bombardeig a l’àrea del Júpiter i així va ser però sense cap oportunitat clara de poder anotar el gol de l’empat. Les úniques que podem ressenyar durant la segona meitat van ser un gol anul·lat a Cristóbal després d’un fora de joc clar de Michel i un perillosíssim xut des de la frontal de Marçal Lladó. Mentre, els defensors de la Grama intentaven evitar les perilloses contres i pilotades llargues dels homes d’Hidalgo.

Finalment, davant la impotència de l’expedició colomenca, l’àrbitre va assenyalar el final del partit amb l’1-0 al marcador.  Un resultat que fa mal i que deixa tocades les aspiracions de la Grama amb només 11 jornades disputades. Encara així, tots coneixem el potencial d’aquesta plantilla i de l’Entitat, i sabem que queda molta competició per davant i temps per refer-nos.

Serà una setmana de treball dur per tal de reconduir la situació i rebre el proper diumenge al Lloret, a les 11:45h, al Municipal de la Grama.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 1CAT1

[divider]

Óscar pelea un balón con los centrales (FOTO: Joan Villagrasa)

Segunda derrota a domicilio para una Grama sin definición y dando un paso atrás en el objetivo.

Se presentaba Juan Camilo Vázquez en la Verneda con el mismo once inicial que la pasada semana ganó al filial de la Llagostera con: Luque en portería, Michel y Peña en los laterales, Juan Carlos y Lucas en el centro de la defensa, Bruno y Edu al centro del campo, Rosillo y Éric en las bandas y Óscar en punta de ataque.

El Júpiter, por su parte, recibía a la Grama con la urgencia de la victoria y con las ideas muy claras. Desde el principio el equipo gris grana sabía qué era lo que tenía que hacer y lo hicieron a la perfección. De hecho, la primera gran oportunidad del partido llegó a los cinco minutos de juego donde, tras un rechace de la defensa colomense, el balón cayó en la frontal donde David Olid  enganchó un potente disparo que obligó a una gran intervención de Álex Luque.

La respuesta de la Grama no tardó. Juan Carlos Oliver cogía el balón en campo propio y tras un slalom personal envió el balón hacia banda izquierda para Éric López. La jugada del extremo de la Grama acabó en penalti tras una inocente entrada de Jonny. Momento decisivo del partido. A los siete minutos, Éric López asumía la responsabilidad de chutar el penalti y poner por delante a los visitantes pero su disparo, flojo y con poca colocación, fue detenido por Iván Fuentes.

Golpe duro para los chicos de Juan Camilo que intentaron reponerse con un potente disparo de Rosillo desde la frontal y que, de nuevo, se topó con el portero gris-grana antes de llegar a la media hora de juego. Mientras tanto, los locales buscaban juego directo colgando balones laterales sobre la defensa de la Grama obligando a Lucas y Juan Carlos a rechazar una y otra vez.

A los 32 minutos de juego, un fuerte encontronazo entre Bruno y Jonny, terminó con el jugador de la Grama inmóvil en el suelo. Se marchó directamente a vestuarios y en el Hospital con un fuerte esguince cervical que lo dejó aturdido. Su lugar lo ocupó Marçal Lladó.

De ahí al descanso poco más. El Júpiter seguía imponiendo su juego directo y la Grama no era capaz de generar peligro sobre la portería de Fuentes. Aún así, en un buen ataque por banda derecha, el balón acabó en las botas de Rosillo para la centrada. Lo esperaba Roger Peris en el centro para empalmar-la, pero fue un defensor quien la tocó para estrellar el balón en la madera. Descanso con el empate inicial.

La segunda parte comenzaba con otro aire para los intereses azul y blancos. Los hombres de Camilo dieron un paso adelante en busca del gol de la victoria mientras que los chicos de Paco Hidalgo marcaban dos líneas de cuatro en campo propio reduciendo los espacios al máximo y buscando una contra para poner en peligro a Luque.

La primera gran ocasión para la Grama la tuvo Marçal Lladó. A los 52 minutos, en una jugada personal, se plantó en la frontal del área grande y su disparo, potente pero demasiado cruzado, se perdió por muy poco a la derecha de Iván Fuentes.

Unos minutos más tarde, a los 55, en una balón largo el rechace obliga a Juan Carlos a entrar con todo dentro del área para poder rechazarla, pero en la jugada se topa con Patrick y el colegiado, sin dudarlo, señaló penalti. Prat, el dorsal número 10 del Júpiter, batió sin complicaciones a Alex Luque y el primero de la matinal subió al marcador.

Desde aquí comenzaron las prisas. La Grama seguía teniendo control del juego y más posesión pero el Júpiter esperaba y salía peligrosamente a la contra. No es fácil darle la vuelta a un partido en la Verneda y mucho menos en estas circunstancias y los colomenses lo sufrieron durante la segunda mitad.

El míster de la Grama hizo los primeros cambios a los 73 minutos dando entrada a Cristóbal y Ángel por Éric y Rosillo. Instantes después, a los 77 minutos, retiraba del campo a Peña y a Soler por Jorge González y Roger García. Se presentaba un auténtico bombardeo al área del Júpiter y así fue pero sin ninguna oportunidad clara de poder anotar el gol del empate. Las únicas que podemos reseñar durante la segunda mitad fueron un gol anulado a Cristóbal tras un fuera de juego claro de Michel y un peligrosísimo disparo desde la frontal de Marçal Lladó. Mientras, los defensores de la Grama intentaban evitar las peligrosas contras y balones largos de los hombres de Hidalgo.

Finalmente, ante la impotencia de la expedición colomense, el árbitro señaló el final del partido con el 1-0 en el marcador. Un resultado que duele y que deja tocadas las aspiraciones de la Grama con sólo 11 jornadas disputadas. Aún así, todos conocemos el potencial de esta plantilla y de la Entidad, y sabemos que queda mucha competición por delante y tiempo para reponernos.

Será una semana de trabajo duro para reconducir la situación y recibir el próximo domingo al Lloret, a las 11: 45h, en el Municipal de la Grama.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASSIFICACIÓN DE 1CAT1

Por admin