Màxima motivació per rebre al colíder

Kiku Parcerisas durant el partit contra el Mataró

El Juvenil A rep al Girona amb l’ambició suficient per plantar cara a qualsevol.

Després de la treballada victòria de la passada setmana al camp del Mercantil, els nois de Kiku Parcerisas arriben a la dotzena jornada del campionat amb 13 punts situats a la novena posició en un grup de Nacional que està enormement igualat.

Per la seva banda, el Girona és un equip conformat per jugadors professionals de categoria juvenil i arriba a Santa Coloma com a colíder, amb 26 punts, empatat amb el Barça i amb una impressionant ratxa de sis victòries consecutives. Son un equip amb talent i una excel·lent preparació física.

Kiku, tècnic de la Grama, n’és conscient del rival que tindrem al davant i afirma que: “el Girona és un equip molt compensat i amb jugadors destacats en totes les línies. Hem de tenir clar que voldran tenir la possessió i que aprofitaran el seu joc exterior de gran velocitat i amb arribades dels laterals a situacions de centrada”.

Pel que fa a la Grama, sent fidels a la nostra filosofia de joc, no serà fàcil mantenir la possessió de la pilota perquè, com bé diu Kiku: “el Girona té una ràpida pressió després de pèrdua, fet que ens obligarà a jugar molt ràpid per poder mantenir possessions llargues”. Es evident que serà un partit d’exigència extrema i que els nostres hauran d’estar amb una tensió màxima a nivell defensiu per controlar tots els detalls del joc.  A nivell ofensiu Kiku considera que “ens enfrontem a un bloc molt compacte i que ens costarà molt crear ocasions així que haurem d’aprofitar bé les que tinguem”.

Tot això sobre la pissarra, al camp, els nois de Kiku han realitzat una setmana d’entrenaments molt motivats pel rival de la jornada i per la bona línia de joc i resultats que estem travessant. Ve el colíder i el Juvenil A donarà tot per estar a l’alçada del partit.

Serà demà, a les 11:45h, al Municipal de la Grama, amb arbitratge de Brian Díaz que estarà assistit a les bandes per Eduard Serrano i Raúl Garrido del col·legi del Vallès Occidental. Recordeu que farem seguiment del partit a les xarxes socials (#gramaenjoc) i en la retransmissió en directe del partit del primer equip a www.gramaradio.cat

El Juvenil A recibe al Girona con la ambición suficiente para hacer frente a cualquiera.

Tras la trabajada victoria de la pasada semana en el campo del Mercantil, los chicos de Kiku Parcerisas llegan a la duodécima jornada del campeonato con 13 puntos situados en la novena posición en un grupo de Nacional que está enormemente igualado.

Por su parte, el Girona es un equipo conformado por jugadores profesionales de categoría juvenil y llega a Santa Coloma como colíder, con 26 puntos, empatado con el Barça y con una impresionante racha de seis victorias consecutivas. Son un equipo con talento y una excelente preparación física.

Kiku, técnico de la Grama, es consciente del rival que tendremos delante y afirma que: «el Girona es un equipo muy compensado y con jugadores destacados en todas las líneas. Debemos tener claro que querrán tener la posesión y que aprovecharán su juego exterior de gran velocidad y con llegadas de los laterales a situaciones de centrada «.

En cuanto a la Grama, siendo fieles a nuestra filosofía de juego, no será fácil mantener la posesión del balón para que, como bien dice Kiku: «el Girona tiene una rápida presión tras pérdida, lo que nos obligará a jugar muy rápido para poder mantener posesiones largas «. Es evidente que será un partido de exigencia extrema y que los nuestros deberán estar con una tensión máxima a nivel defensivo para controlar todos los detalles del juego. A nivel ofensivo Kiku considera que «nos enfrentamos a un bloque muy compacto y que nos costará mucho crear ocasiones así que tendremos que aprovechar bien las que tengamos».

Todo ello sobre la pizarra, en el campo, los chicos de Kiku han realizado una semana de entrenamientos muy motivados por el rival de la jornada y por la buena línea de juego y resultados que estamos atravesando. Viene el colíder y el Juvenil A dará todo para estar a la altura del partido.

Será mañana, a las 11: 45h, en el Municipal de la Grama, con arbitraje de Brian Díaz que estará asistido en las bandas por Eduard Serrano y Raúl Garrido del colegio del Vallès Occidental. Recordad que haremos seguimiento del partido en las redes sociales (#gramaenjoc) y en la retransmisión en directo del partido del primer equipo en www.gramaradio.cat