Nova victòria a casa del Súper Juvenil-Cadet A

El Juvenil-Cadet A va acabar la temporada amb victòria a casa per 5-0 davant l’AE Santa Susanna B. Un primer any espectacular, terceres en lliga i 14 partits a casa i 14 victòries.

El partit no va tenir gaire història, ja que el rival venia amb moltes baixes i que poc va poder fer contra un equip que venia amb l’objectiu de defensar la seva condició d’invicte a casa. Nicol, Eva, Carla i un doblet de Cinthia van donar la victòria blava.

L’equip, els pares i mares i el cos tècnic ha viscut un any espectacular que compleix i amb escreix amb les expectatives de principi de temporada. Toca acomiadar-se de Marta Monrós, Estrella i Mónica Pi que comencen una nova etapa de Amateur.

El Juvenil-Cadete A terminó la temporada con victoria en casa por 5-0 ante la AE Santa Susanna B. Un primer año espectacular, terceras en liga y 14 partidos en casa y 14 victorias.

El partido no tuvo mucha historia, ya que el rival venía con muchas bajas y que poco pudo hacer contra un equipo que venía con el objetivo de defender su condición de invicto en casa. Nicol, Eva, Carla y un doblete de Cinthia dieron la victoria azul.

El equipo, los padres y madres y el cuerpo técnico ha vivido un año espectacular que cumple y con creces con las expectativas de principio de temporada. Toca despedirse de Marta Monrós, Estrella y Mónica Pi que empiezan una nueva etapa de Amateur.