Derrota del Juvenil-Cadet B per tancar la temporada

El Juvenil-Cadet B va acabar la temporada amb una derrota per 0-5 davant el CE Seagull.

Partit dels quals poc agraden jugar i davant un rival que va ser superior a la Grama en tots els aspectes. Al minut 2 de penal es van avançar les visitants. A partir d’aquest moment arribaria un autèntic recital de la portera de la Grama que va salvar a les seves en nombroses ocasions.

Al 20 arribaria el segon gol del Seagull, i així se’n van anar a vestuari. Només començar la segona meitat la Fundació va encaixar el 0-3. Les colomenques no es van enfonsar i van seguir intentant arribar amb alguna ocasió clara però sense sort.

D’un contraatac local va néixer el 0-4 i a falta de deu minuts per al final va arribar el definitiu 0-5.

Sergio Sierra: “Encara que no surtin les coses com un vol, estic molt content pel tracte que he rebut amb les nenes aquests dos mesos, i espero que elles estiguessin a gust també.”

El Juvenil-Cadete B terminó la temporada con una derrota por 0-5 ante el CE Seagull.

Partido de los que poco gustan jugar y ante un rival que fue superior a la Grama en todos los aspectos. En el minuto 2 de penalti se adelantaron las visitantes. A partir de ese momento llegaría un auténtico recital de la portera de la Grama que salvó a las suyas en numerosas ocasiones.

En el 20 llegaría el segundo gol del Seagull, y así se marcharon a vestuario. Nada más empezar la segunda mitad la Fundació encajó el 0-3. Las colomenses no se vinieron abajo y siguieron intentando llegar con alguna ocasión clara pero sin suerte.

De un contraataque local nació el 0-4 y a falta de diez minutos para el final llegó el definitivo 0-5.

Sergio Sierra: “Aunque no salgan las cosas como uno quiere, estoy muy contento por el trato que he recibido con las niñas estos dos meses, y espero que ellas estuvieran a gusto también.”