Empats dels Benjamins E i G, i victòria del F per acomiadar la temporada

BENJAMÍ E 1-1 CD Sant Gabriel F

El millor partit de la temporada va arribar just per tancar aquesta etapa. La Grama va sortir valent en l’últim partit de lliga davant el tercer classificat, van tenir la possessió i moltes ocasions tant que van poder guanyar però no van estar del tot encertats de cara a porta. Maikel va aconseguir empatar el gol local.

El mejor partido de la temporada llegó justo para cerrar esta etapa. La Grama salió valiente en el último partido de liga ante el tercer clasificado, tuvieron la posesión y muchas ocasiones tanto que pudieron ganar pero no estuvieron del todo acertados de cara a puerta. Maikel consiguió empatar el gol local.

Stoitchkov Barcelona B 2-5 BENJAMÍ F

Partit dominat completament per la Grama però les errades de cara a porta van fer que el rival estigués sempre a prop en el marcador. En l’últim quart els colomencs van tenir encert de cara a porta decantant el marcador al seu favor. La Grama va haver de refer-se dues vegades (1-0/2-1) per emportar-se la victòria amb gols de Azeddin, Mark, Norayr, Joan Carles i Johann.

Partido dominado completamente por la Grama pero los fallos de cara a puerta hicieron que el rival estuviera siempre cerca en el marcador. En el último cuarto los colomenses tuvieron acierto de cara a puerta decantando el marcador a su favor. La Grama tuvo que rehacerse dos veces (1-0/2-1) para llevarse la victoria con goles de Azeddin, Mark, Norayr, Juan Carlos y Johann.

FC Sant Martí-Condal D 6-6 BENJAMÍ G

Els colomencs no van estar del tot bé a la primera meitat, la forta calor també va passar factura portant a l’equip 6-2 baix al descans. A la segona meitat la Grama va reaccionar, van començar a jugar i van mostrar que saben jugar molt bé a futbol. Amb 6-4 l’àrbitre va anul·lar un gol que hauria estat clau per a una victòria blava però tot i així els nois no es van enfonsar i van seguir lluitant fins aconseguir empatar. Un gran partit i un gran resultat per tancar la temporada de la millor manera.

Los colomenses no estuvieron del todo bien en la primera mitad, el fuerte calor también pasó factura llevando al equipo 6-2 abajo al descanso. En la segunda mitad la Grama reaccionó, empezaron a jugar y mostraron que saben jugar muy bien al fútbol. Con 6-4 el árbitro anuló un gol que hubiera sido clave para una victoria azul pero aún así los chicos no se vinieron abajo y siguieron peleando hasta conseguir empatar. Un gran partido y un gran resultado para cerrar la temporada de la mejor manera.