Tatiana i Patrícia Pérez Lluís com a jugadores de la F.E. Grama

El futbol femení és una de les grans apostes de la Fundació Esportiva Grama des dels inicis, per compromís amb la societat igualitària en la que vivim i per donar la oportunitat a les noies colomenques de practicar aquell esport que tant ens agrada.

I així ho estem fent, creixent any rere any i aprenent a competir. De tota aquesta experiència, com a exemple per les nostres noies, avui hem mantingut una conversa amb dos jugadores  de la pedrera de la Grama que triomfen al F.C. Barcelona i que aquest dissabte van guanyar la Copa Catalunya Futbol Femení a les categories Infantil-Aleví i Aleví-Benjamí contra les noies del R.C.D. Espanyol i de la E.F. Manu Lanzarote. Parlem de les germanes Tatiana i Patrícia Pérez Lluís.

Tatiana, la petita davantera rosa que es capaç de fer meravelles amb la pilota als peus i portar de cap a les defensores ens explica com ha sigut la seva experiència en aquesta Copa Catalunya: “L’equip ha treballat molt durant tota la temporada i ara ha arribat la recompensa”. El partit no ha sigut gens fàcil per les jugadores blaugranes, les rivals ho han donat tot “al principi ens va costar entrar en joc, controlar els nervis i adaptar-nos al camp però després tot l’equip va estar bé.”. I com no, en aquesta conversa amb Tatiana, ens recorda com va ser el seu pas per la nostra Fundació: “Encara tinc molts records de la Grama. Van ser els meus primers anys com a futbolista. Sempre me’n recordaré!! Com us he dit tinc molts records d’aquests anys però potser un dels que més m’ha marcat va ser quan vaig obtenir el premi MVP. Encara guardo les botes roses que hem vau regalar!!!!”.

I la germana petita, recordant aquell premi, passa la paraula a la seva germana Patrícia, la portera de l’Infantil-Aleví, que comença rient quan li preguntem si pesa el trofeu de la Copa Catalunya: “Pesa bastant!!! Però en el moment que toca aixecar-la es pot amb això i més”. Ja sobre la final de Copa, la Patri ens explica com ho van posar difícil les noies rivals: “El RCD Espanyol va treballar molt bé durant tot el partit i van arribar en moltes ocasions a porteria. Son un equip fort, amb jugadores excel·lents per la qual cosa has de tenir molta cura cada vegada que xuten. Hem van marcar algun gol però la victòria va ser nostra” i com se sent quan l’àrbitre xiula el final del partit i son campiones: “una sensació difícil d’explicar. En el moment que xiula i saps que la Copa es teva es barregen molts sentiments a la vegada, l’alegria en primer lloc, està clar!”.

Patri també va tenir unes paraules per aquelles noies de la Grama que avui gaudeixen del futbol al nostre Estadi: “a les noies de la Grama les animo a que segueixin gaudint del que fan, que aprenguin tot el que puguin dels seus entrenadores i, sobre tot, que si el seu somni és arribar lluny, que segueixin lluitant. Des de molt petita, els meus pares sempre m’han dit que tot esforç té la seva recompensa. Mai sabrem quina recompensa tenim preparada si no lluitem. Així que noies a treballar de valent!

Des de la Fundació Esportiva Grama volem felicitar a aquestes dues campiones que porten el segell de la Grama en la seva formació i que l’exemple de la Tatiana i la Patrícia serveixi de mirall per les nostres guerreres que han fet una temporada extraordinària. Seguirem lluitant entre tots i totes perquè un dia aquesta copa l’aixequi alguna jugadora vestida de blau amb el nostre escut al pit. Som-hi noies!! Enhorabona a les campiones!!

[divider]

Tatiana y Patrícia luciendo el trofeo de Copa Catalunya.

El fútbol femenino es una de las grandes apuestas de la Fundació Esportiva Grama desde los inicios, por compromiso con la sociedad igualitaria en la que vivimos y para dar la oportunidad a las chicas colomenses de practicar ese deporte que tanto nos gusta.

Y así lo estamos haciendo, creciendo año tras año y aprendiendo a competir. De toda esta experiencia, como ejemplo para nuestras chicas, hoy hemos mantenido una conversación con dos jugadoras de la cantera de la Grama que triunfan en el F.C. Barcelona y que este sábado ganaron la Copa Catalunya Fútbol Femenino en categorías Infantil-Alevín y Alevín-Benjamín contra las chicas del R.C.D. Espanyol i de la E.F. Manu Lanzarote. Hablamos de las hermanas Tatiana y Patricia Pérez Lluís.

Tatiana, la pequeña delantera rubia que es capaz de hacer maravillas con el balón en los pies y ser un dolor de cabeza para las defensoras, nos cuenta cómo ha sido su experiencia en esta Copa Catalunya: «El equipo ha trabajado mucho durante toda la temporada y ahora ha llegado la recompensa». El partido no ha sido nada fácil para las jugadoras azulgranas, las rivales lo han dado todo «al principio nos costó entrar en juego, controlar los nervios y adaptarnos al campo pero luego todo el equipo estuvo bien.». Y como no, en esta conversación con Tatiana, nos recuerda cómo fue su paso por nuestra Fundació: «Todavía tengo muchos recuerdos de la Grama. Fueron mis primeros años como futbolista. Siempre me acordaré!! Como os he dicho tengo muchos recuerdos de estos años pero quizás uno de los que más me ha marcado fue cuando obtuve el premio MVP. Todavía guardo las botas rosas que me regalasteis!!!! «.

Y la hermana pequeña, recordando aquel premio, pasa la palabra a su hermana Patricia, portera del Infantil-Alevín, que comienza riendo cuando le preguntamos si pesa el trofeo de la Copa Catalunya: «Pesa bastante!!! Pero en el momento que toca levantarla se puede con eso y más”. Ya sobre la final de Copa, Patri nos cuenta como lo pusieron difícil las chicas rivales: «El RCD Espanyol trabajó muy bien durante todo el partido y llegaron en muchas ocasiones a portería. Son un equipo fuerte, con jugadoras excelentes por lo que debes tener mucho cuidado cada vez que chutan. Me marcaron algún gol, pero la victoria fue nuestra» y cómo se siente cuando el árbitro pita el final del partido y son campeonas: «una sensación difícil de explicar. En el momento que pita y sabes que la Copa es tuya se mezclan muchos sentimientos a la vez, la alegría en primer lugar, ¡está claro!».

Patri también tuvo unas palabras para aquellas chicas de la Grama que hoy disfrutan del fútbol en nuestro Estadio: «a las chicas de la Grama las animo a que sigan disfrutando de lo que hacen, que aprendan todo lo que puedan de sus entrenadores y, sobre todo, que si su sueño es llegar lejos, que sigan luchando. Desde muy pequeña, mis padres siempre me han dicho que todo esfuerzo tiene su recompensa. Nunca sabremos qué recompensa tenemos preparada si no luchamos. Así que chicas:  ¡a trabajar duro!”

Desde la Fundació Esportiva Grama queremos felicitar a estas dos campeonas que llevan el sello de la Grama en su formación y que el ejemplo de Tatiana y Patricia sirva de espejo para nuestras guerreras que han hecho una temporada extraordinaria. Seguiremos luchando entre todos y todas para que un día esta copa la levante alguna jugadora vestida de azul con nuestro escudo en el pecho. Vamos chicas!! Enhorabuena a las campeonas!!

Por admin