Nova acció solidaria de la Grama

Antonio Morales acompañat per Mercé Prat, Manuel Alzamora, Xavi Altozano i Mossèn Peio Sánchez

En la línia d’actuació  que mantenim durant aquesta crisi sanitària que ens està tocant viure, un dels principals valors que transmet la Fundació Grama des de la seva creació, és la intentar promoure accions solidàries amb tots aquells que ens demanen ajuda.

La Parròquia Santa Anna de Barcelona,  gestionada per Mossèn Peio Sánchez, allotja entre els seus centenaris murs, un Hospital de Campanya per gent sense sostre que ha vist com, en aquest mesos de pandèmia, es triplicava el número de persones assistides a l’alberg.

Per això, la família de la Fundació Esportiva Grama va posar en marxa una nova campanya de captació de fons i, gràcies al compromís de tots, amb el President Antonio Morales al capdavant, hem pogut fer efectiva la compra de 1.200 peces de roba interior per aquells que son atesos a Sant Anna. L’entrega ha tingut lloc en la tarda del dimecres 14 de maig de 2020, a l’església barcelonina i en presència de Mercè Prat (Rotary Santa Coloma), Manuel Alzamora (Fundació Anda/Cat) i Xavi Altozano (Gramenet Acció Solidària).

Tots sabeu que és un orgull per nosaltres estar sempre allà on ens necessiten i això demostra, una vegada més, el nostre  tarannà social. Seguirem treballant.

Dabo, un gramenetista a l’alberg.

El jove senegalès ha pogut compartir les seves experiències amb el President de la Fundació Grama i ha mostrat el seu agraïment per la tasca que fem i la seva admiració per al nostra Entitat.

Antonio Morales l’ha obsequiat amb una samarreta de la Grama que no ha trigat en posar-se mostrant la seva felicitat tot i els moments difícils que  estem vivint.

Antonio Morales amb Dabo

——————————————————————–

Nueva acción solidaria de la Grama

Antonio Morales junto a Mossèn Peio Sánchez


En la línea de actuación que mantenemos durante esta crisis sanitaria que nos está tocando vivir, uno de los principales valores que transmite la Fundació Grama desde su creación, es la intentar promover acciones solidarias con todos aquellos que nos piden ayuda.

La Parroquia Santa Ana de Barcelona, ​​gestionada por Mossèn Peio Sánchez, aloja entre sus centenarios muros, un Hospital de Campaña para gente sin techo que ha visto como, en estos meses de pandemia, se triplicaba el número de personas asistidas en el albergue .


Por ello, la familia de la Fundació Esportiva Grama puso en marcha una nueva campaña de captación de fondos y, gracias al compromiso de todos, con el Presidente Antonio Morales al frente, hemos podido hacer efectiva la compra de 1.200 piezas de ropa interior para aquellos que son atendidos en Santa Ana. La entrega ha tenido lugar en la tarde del miércoles 14 de mayo de 2020 en la iglesia barcelonesa, en presencia de Mercè Prat (Rotary Santa Coloma), Manuel Alzamora (Fundació Anda/Cat) y Xavi Altozano (Gramenet Acció Solidària).


Todos sabéis que es un orgullo para nosotros estar siempre allí donde nos necesitan y esto demuestra, una vez más, nuestro talante social. Seguiremos trabajando.

Dabo, un gramenetista en el albergue.
El joven senegalés ha podido compartir sus experiencias con el Presidente de la Fundació Grama y ha mostrado su agradecimiento por la labor que hacemos y su admiración por el nuestra Entidad.
Antonio Morales le ha obsequiado con una camiseta de la Grama que no ha tardado en ponerse mostrando su felicidad a pesar de los momentos difíciles que estamos viviendo.

Dabo luciendo el escudo de la Grama