CARREGAMENT SOLIDARI DE LA GRAMA

Lliurament d’aliments a càrrec de la F.E. Grama (A la foto: Encarni Santiago, Germán Rosales, Petri Jiménez i Lidia Montero)

Nova mostra solidaria de la gran família de la Fundació Esportiva Grama.

– DBC – Des de fa unes setmanes la Fundació Esportiva Grama ha treballat, a petició de l’Ajuntament de Santa Coloma i  del Banc d’Aliments, per mobilitzar a tota la seva massa social i posar en marxa un carregament solidari d’aliments.

Directius, patrocinadors, entrenadors, jugadors i famílies s’han sumat a la causa i han fet possible un carregament valorat en 2.500€ (incloent una bona suma emprant la moneda Local “Grama”) i que compta amb un gran nombre de productes de primera necessitat.

Davant de la difícil situació que viu la societat, de nou la nostra Fundació ha respost amb contundència i ha mostrat el seu compromís i solidaritat amb la ciutat. Aquest matí, a la llotja de l’Estadi, Germán Rosales com a Vicepresident i Encarni Santiago com a tresorera, han representat a l’Entitat en l’entrega simbòlica del carregament davant la presència de les tinentes d’Alcaldessa, Lidia Montero i Petri Jiménez.

Després, els responsables de logística de la Grama, dirigits per Rafa Ortiz, han transportat els aliments fins a la seu de Running Vigia, Entitat promotora del recapte.

Jordi Capilla, Javier Pintor i Rafa Ortiz a l’entrega d’aliments

Com hem dit, aquest carregament ha estat possible gràcies a les aportacions privades de molts membres de l’Entitat (Directius, entrenadors, jugadors i famílies) però també gràcies a la col·laboració inestimable dels nostres sponsors. Entre tots hem fet possible aportar al Banc d’aliments:

105 litres d’oli d’oliva
300 litres de llet
200 paquets de macarrons
200 paquets d’espaguetis
200 kg d’arròs
100 kg de llenties
100 kg de cigrons
100 litres de suc de taronja
100 litres de suc de préssec
100 llaunes de favada
100 llaunes de mandonguilles
200 llaunes de llenties
100 paquets de galetes
Tots els productes que ha recollit la F.E. Grama

Especialment donem les gràcies a Condis, al Grup Pascual, al CER, a Juanpa Celler, a A.D.E Fuster, a la Taula Vella, a Arribes del Duero, al Bar del Nou Municipal i a Elba Electrodomèstics per les seves aportacions. Però, sobre tot, us donem les gràcies a tots perquè sense vosaltres res d’això seria possible.

Pensem en les persones, som Fundació.

—————————————————–

Acto de entrega del cargamento de alimentos (en la foto: Encarni Santiago, Germán Rosales, Petri Jiménez y Lidia Montero)

Nueva muestra solidaria de la gran familia de la Fundació Esportiva Grama.


Desde hace unas semanas la Fundació Esportiva Grama ha trabajado, a petición del Ayuntamiento de Santa Coloma y del Banco de Alimentos, para movilizar a toda su masa social y poner en marcha un cargamento solidario de alimentos.


Directivos, patrocinadores, entrenadores, jugadores y familias se han sumado a la causa y han hecho posible un cargamento valorado en 2.500 € (incluyendo una buena suma empleando la moneda local «Grama») y que cuenta con un gran número de productos de primera necesidad.

Ante la difícil situación que vive la sociedad, de nuevo nuestra Fundación ha respondido con contundencia y ha mostrado su compromiso y solidaridad con la ciudad. Esta mañana, en el palco del Estadio, Germán Rosales como Vicepresidente y Encarni Santiago como tesorera, han representado a la Entidad en la entrega simbólica del cargamento ante la presencia de las tenientes de Alcaldesa, Lidia Montero y Petri Jiménez.

Después, los responsables de logística de la Grama, dirigidos por Rafa Ortiz, han transportado los alimentos hasta la sede de Running Vigia, Entidad promotora del recaudo.

Como hemos dicho, este cargamento ha sido posible gracias a las aportaciones privadas de muchos miembros de la Entidad (Directivos, entrenadores, jugadores y familias) pero también gracias a la colaboración inestimable de nuestros sponsors. Entre todos hemos hecho posible aportar al Banco de alimentos:
 

105 litros de aceite de oliva
300 litros de leche
200 paquetes de macarrones
200 paquetes de espaguetis
200 kg de arroz
100 kg de lentejas
100 kg de garbanzos
100 litros de zumo de naranja
100 litros de zumo de melocotón
100 latas de fabada
100 latas de albóndigas
200 latas de lentejas
100 paquetes de galletas

Cargamento de alimentos recogido por la F.E. Grama

Especialmente damos las gracias a Condis, al Grupo Pascual, al CER, a Juanpa Celler, a A.D.E Fuster, a la Taula Vella, a Arribes del Duero, al Bar del Nou Municipal y a Elba Electrodomésticos por sus aportaciones. Pero, sobre todo, os damos las gracias a todos porque sin vosotros nada de esto sería posible.

Pensamos en las personas, somos Fundación.