Aleví A:

Júpiter 1-0 BA

Partit dur i on el Júpiter va saber fer el seu joc. Les dues primeres ocasions clares van ser de part dels visitants dos mà a mà contra el porter i on no va pujar el gol al marcador. Just abans d’acabar la mitja part una pilota penjada d’una falta lateral la pentinen i entra dins 1-0 al descans.
Comença la segona part i La Grama puja el ritme, fent que el Júpiter no tingués altra cosa que tanqués enrere i defensar. Passen els minuts i La Grama intenta empatar però no arriba el gol i finalment es van endur els 3 punts l’equip local.

 

Júpiter 1-0 BA

Partido duro y donde el Júpiter supo hacer su juego. Las dos primeras ocasiones claras fueron de parte de los visitantes dos mano a mano contra el portero y donde no subió el gol al marcador. Justo antes de acabar la media parte un balón colgado de una falta lateral la peinan y entra dentro 1-0 al descanso.
Comienza la segunda parte y La Grama sube el ritmo, haciendo que el Júpiter no tuviera otra cosa que encerrase atras y defender. Pasan los minutos y La Grama intenta empatar pero no llega el gol y finalmente se llevaron los 3 puntos el equipo local.

Aleví B:

AB 3-2 Martinenc

Avui hem estat un equip seriós, teníem clara quina era la nostra feina i l’hem complert a la perfecció, sabíem que havíem d’estar preparats per sortir a la contra quan el rival perdés la pilota i així ho hem fet, la nostra pressió en la seva sortida de pilota ha estat de 10, aquí és on han comès errors i ho hem aprofitat, hem de seguir per aquest camí.

 

AB 3 – 2 Martinenc

Hoy hemos sido un equipo serio, teníamos clara cual era nuestra faena y la hemos cumplido a la perfección, sabíamos que teníamos que estar preparados para salir a la contra cuando el rival perdiese el balón y así lo hemos hecho, nuestra presión en su salida de balón ha sido de 10, ahí es donde han cometido fallos y lo hemos aprovechado, tenemos que seguir por este camino.

Aleví C:

AC 6-2 Cinc Copes.
L’equip segueix en progressió, assimilant conceptes. Un bon 1er quart on l’equip es va avançar 2 a 0. Durant el 2n quart es va ampliar la distància amb el 3 a 0. Però el rival va escurçar distàncies en una bona contra. Després del descans l’equip continu amb el seu futbol associatiu que va permetre aconseguir el 4 a 1. Tot i que una badada defensiva va propiciar que el rival tornés a reduir la distància. Amb el 4 a 2 al marcador, l’equip va encarar l’últim quart, demostrant estar ben col·locat i concentrat per ampliar el marcador fins al 6 a 2 final, en els últims minuts.

 

AC 6-2 Cinc Copes.
El equipo sigue en progresión, asimilando conceptos. Un buen 1er cuarto donde el equipo se avanzó 2 a 0. Durante el 2º cuarto se amplió la distancia con el 3 a 0. Pero el rival acortó distancias en una buena contra. Tras el descanso el equipo continuo con su fútbol asociativo que permitió lograr el 4 a 1. Aunque un despiste defensivo propició que el rival volviera a reducir la distancia. Con el 4 a 2 en el marcador, el equipo encaró el último cuarto, demostrando estar bien colocado y concentrado para ampliar el marcador hasta el 6 a 2 final, en los últimos minutos.

Aleví D:

AD 4-2 Cinc Copes

Segona victòria consecutiva i primera a casa. Gran partit de la Grama davant un rival que va defensar molt bé. Tot i perdonar en moltes ocasions i de grans aturades del porter visitant, La Grama va aconseguir marcar al final del primer quart després d’una gran jugada col·lectiva. A partir del primer gol, l’equip va començar a controlar el partit i mantenir la possessió. A la segona meitat es va mantenir el mateix guió i els locals van seguir perdonant múltiples ocasions clares, però va acabar golejant i va acabar ficant 4. Al final, el Cinc Copes va acabar retallant distàncies.

 

AD 4-2 Cinco Copas

Segunda victoria consecutiva y primera en casa. Gran partido de La Grama ante un rival que defendió muy bien. A pesar de perdonar en muchas ocasiones y de grandes paradas del portero visitante, La Grama consiguió marcar al final del primer cuarto después de una gran jugada colectiva. A partir del primer gol, el equipo empezó a controlar el partido y mantener la posesión. En la segunda mitad se mantuvo el mismo guión y los locales siguieron perdonando múltiples ocasiones claras, pero acabó goleando y acabó metiendo 4. Al final, el Cinco Copas acabó recortando distancias.

Aleví E:

Pujadas 5-4 AE

Partit molt disputat, en el primer quart el rival s’imposa amb un 2-0. L’equip millora en el segon però el resultat no ho reflecteix (3-2).
En el 3r quart vam empatar el partit realitzant un bon joc. Ja en l’últim quart ens vam posar per davant del marcador, però a falta de cinc minuts ens remunten. Bon partit de l’equip tot i el resultat, on hi va haver moltes ocasions per ambdós equips.

 

Pujadas 5-4 AE

Partido muy disputado, en el primer cuarto el rival se impone con un 2-0. El equipo mejora en el segundo pero el resultado no lo refleja (3-2).
En el 3er cuarto empatamos el partido realizando un buen juego. Ya en el último cuarto nos pusimos por delante del marcador, pero a falta de cinco minutos nos remontan. Buen partido del equipo a pesar del resultado, donde hubo muchas ocasiones por ambos equipos.

Aleví F:

AF 2-6 La Salle Bonanova ‘B’

Massa càstig per al que realment va ser el partit, vam sortir malament al partit i el rival ens ho va fer pagar, però vam anar creixent en el partit i vam fallar moltes ocasions, i ells pràcticament tot el que van tenir el van ficar, vam cometre molts errors en defensa que es van convertir en gol, nosaltres ho seguim intentant fins al final però la pilota no volia entrar.

 

AF 2-6 La Salle Bonanova ‘B’

Demasiado castigo para lo que realmente fue el partido, salimos mal al partido y el rival nos lo hizo pagar, pero fuimos creciendo en el partido y fallamos muchas ocasiones, y ellos prácticamente todo lo que tuvieron lo metieron, cometimos muchos fallos en defensa que se convirtieron en gol, nosotros lo seguimos intentando hasta el final pero la pelota no queria entrar.

Aleví G:

AG 13-1 Masnou

Partit molt important per agafar confiança ja que no hem tingut una pretemporada bona, crec que la clau de la victòria ha estat la motivació que tenien els nens des del primer minut, ha estat un partit molt dominat de principi a fi en el qual s’ha pogut veure molt de joc col·lectiu i molt bones combinacions. Molt content amb la feina dels nois

 

AG 13 – 1 Masnou

Partido muy importante para coger confianza ya que no hemos tenido una pretemporada buena, creo que la clave de la victoria ha sido la motivación que tenían los niños desde el primer minuto, ha sido un partido muy dominado de principio a fín en el que se ha podido ver mucho juego colectivo y muy buenas combinaciones. Muy contento con el trabajo de los chicos

 

Por admin