Gran partit del Cadet E en el seu començament de lliga.

Cadet A

 

Cadet A:

Cornella 2 CA 3

Partit irregular del els colomencs que al final el van saldar amb victòria.
El partit va començar molt bé per als de Manu Peláez, que en el minut 3 i amb un bon xut de Calder des de la frontal es posava per davant en el marcador. Minuts després del punt Azulon Iker, tenia a les botes el 0-2 però una gran intervenció del porter local ho evitaria. Transcorreguts 10 minuts, el partit va donar un tomb, domini del Cornellà que estrenyia molt per aconseguir l’empat i després de diverses ocasions clares ho aconseguiria en el minut 28. Amb 1-1 s’arribaria al descans.
A la represa, els de Santa Coloma van sortir més intensos i més concentrats, al minut 47 Victor posava davant a La Grama de nou. Però no es donarien per vençuts els verds que van tornar estrènyer i 10 minuts més tard posaven de nou les taules, 2-2. Passat el minut 60, en una gran triangulació visitant, de nou Victor a passada de Xavi Moreno, posava a La Grama per davant. A partir d’aquí anada i vingudes d’ocasions per a tots dos equips on o bé els de Santa Coloma van poder ampliar l’avantatge o bé els de Cornellà aconseguir empatar, al final victòria per a l’equip de Manu que suma 3 punts en un camp difícil!

 

Cornella 2 CA 3

Partido irregular del los colomenses que al final lo saldaron con victoria.
El partido empezó muy bien para los de Manu Peláez, que en el minuto 3 y con un buen disparo de Caldero desde la frontal se ponía por delante en el marcador. Minutos después el punto azulon Iker, tenía en sus botas el 0-2 pero una gran intervención del portero local lo evitaría. Transcurridos 10 minutos, el partido dió un vuelco, dominio del Cornellá que apretaba mucho para conseguir el empate y tras varias ocasiones claras lo conseguiría en el minuto 28. Con 1-1 se llegaría al descanso.
En la reanudación, los de Santa Coloma salieron más intensos y más concentrados, en el minuto 47 Victor ponía delante a La Grama de nuevo. Pero no se darían por vencidos los verdes que volvieron apretar y 10 minutos más tarde ponían de nuevo las tablas, 2-2. Pasado el minuto 60, en una gran triangulación visitante, de nuevo Victor a pase de Xavi Moreno, ponía a La Grama por delante. A partir de aquí ida y venidas de ocasiones para ambos equipos donde o bien los de Santa Coloma pudieron ampliar la ventaja o bien los de Cornellá conseguir empatar, al final victoria para el equipo de Manu que suma 3 puntos en un campo dificil!

Cadet B:

CB 2-3 Vila Olimpica

Partit que a priori a la primera meitat semblava controlat per la nostra part, però això és la primera divisió i tots els equips et competeixen fins al final, segona part desastrosa on ells tenien les coses a fer molt clares i nosaltres no. Ni jugadors ni cos tècnic vam estar a l’alçada, però això no ha fet més que començar i seguirem millorant! Gols de Jan i Alvaro.

 

CB 2-3 Vila Olimpica

Partido que apriori en la primera mitad parecia controlado por nuestra parte, pero esto es la primera división y todos los equipos te compiten hasta el final, segunda parte desastrosa donde ellos tenían las cosas que hacer muy claras y nosotros no. Ni jugadores ni cuerpo técnico estuvimos a la altura, pero esto no ha hecho más que empezar y seguiremos mejorando! Goles de Jan y Alvaro.

Cadet C:

Young Talent 1-5 CC

Bon partit en línies generals. L’equip va sortir molt concentrat i gràcies una pressió alta va aconseguir avançar-se gràcies a Salva. Els minuts següents van ser molt disputats amb alguna ocasió per ambdós però va ser La Grama que gràcies a una bona acció col·lectiva va aconseguir el segon gol marcat per Youseff. L’inici de la segona part va ser fulgurant, en un gran arrencada dels visitants van sumar tres gols més gràcies a Miguel, Mario i Juanjo. Fruit del resultat l’equip es va relaxar i després d’un error dels locals van retallar distàncies des dels 11 metres.

 

Young Talent 1-5 CC

Buen partido en líneas generales. El equipo salió muy concentrado y gracias una presión alta consiguió adelantarse gracias a Salva. Los minutos siguientes fueron muy disputados con alguna ocasión para ambos pero fue La Grama que gracias a una buena acción colectiva consiguió el segundo gol marcado por Youseff. El inicio de la segunda parte fué fulgurante, en un gran arranque los visitantes sumaron tres goles más gracias a Miguel, Mario y Juanjo. Fruto del resultado el equipo se relajó y tras un error los locales recortaron distancias desde los 11 metros.

Cadet D:

Cadet D 0-2 Escola Pía

Cadet E:

Guineueta 2-4 Cadet E

Inicialment hem sortit molt motivats i amb ganes de endur-nos el partit. Ens costava jugar amb fluïdesa i crear jugades senzilles. Un cop ens hem calmat hem començat a jugar i crear jugades de perill, en una jugada d’un un contra un, s’ha produït un penal a favor nostre i hem obert el marcador 0-1. El partit començava a escalfar-se i el rival a posar-se nerviós. Nosaltres intentàvem calmar les coses i jugar. Hem fet una jugada molt bona a l’espai i ens hem avançat 0-2 al marcador. Tot i el bon partit que estàvem fent, el rival ha tingut una jugada en velocitat i ens ha marcat el 1-2. Ens comenten una falta molt escairada, un bon centre ha aconseguit que un dels nostres centrals rematés amb èxit i ens poséssim 1-3. Ens anem a la mitja part 1-3 guanyant, teníem el partit mig fet, però sabíem que en qualsevol moment el rival ens podria marcar, el partit cada vegada estava més calent.
Sortim a la segona part amb moltíssima actitud i les coses molt clares. Anàvem a per totes i no els deixàvem tocar. Al principi ens han tingut una mica més retinguts però això no treia que creéssim jugades amb molt perill. En una sentència que hem comès en una segona jugada, el rival s’ha posat 2-3, s’han vingut molt més amunt i volien anar a per nosaltres. En una jugada amb molt de perill, un dels nostres davanters s’escapa en velocitat i li provoquen un penal. Ens posem en el marcador 2-4. Aquest últim gol ens ha fet lluitar cada jugada en contra i treure tot el perill.

Dolors: Primer partit de lliga amb molt bon gust de boca. Hem posat tota la carn a la graella i ens hem emportat els tres punts. Hem jugat com un equip i sobretot hem tingut actitud.

 

Guineueta 2-4 Cadete E

Inicialmente hemos salido muy motivados y con ganas de llevarnos el partido. Nos costaba jugar con fluidez y crear jugadas sencillas. Una vez nos hemos calmado hemos empezado a jugar y crear jugadas de peligro, en una jugada de un uno contra uno, se ha producido un penalti a favor nuestro y hemos abierto el marcador 0-1. El partido comenzaba a calentarse y el rival a ponerse nervioso. Nosotros intentábamos calmar las cosas y jugar. Hemos realizado una jugada muy buena al espacio y nos hemos adelantado 0-2 en el marcador. A pesar del buen partido que estábamos haciendo, el rival ha tenido una jugada en velocidad y nos ha marcado el 1-2. Nos comenten una falta muy esquinada, un buen centro ha conseguido que uno de nuestros centrales rematase con éxito y nos pusiéramos 1-3. Nos vamos a la media parte 1-3 ganando, teníamos el partido medio hecho, pero sabíamos que en cualquier momento el rival nos podría marcar, el partido cada vez estaba más caliente.
Salimos a la segunda parte con muchísima actitud y las cosas muy claras. Íbamos a por todas y no les dejábamos tocar. Al principio nos han tenido un poco más retenidos pero eso no quitaba que creáramos jugadas con mucho peligro. En un fallo que hemos cometido en una segunda jugada, el rival se ha puesto 2-3, se han venido mucho más arriba y querían ir a por nosotros. En una jugada con mucho peligro, uno de nuestros delanteros se escapa en velocidad y le provocan un penalti. Nos ponemos en el marcador 2-4. Este último gol nos ha hecho luchar cada jugada en contra y sacar todo el peligro.

Dolors: Primer partido de liga con muy buen sabor de boca. Hemos puesto toda la carne en el asador y nos hemos llevado los tres puntos. Hemos jugado como un equipo y sobre todo hemos tenido actitud.