El Benjamí B es va endur el derbi colomenc

Benjamí A:

Cornella 2-6 BA

Primera victòria en lliga al camp del Cornellà. Gran partit i una important golejada per aconseguir els primers 3 punts, després de la derrota a la primera jornada. L’equip va començar molt intens i amb un excel·lent posicionament en un dels camps més petits de la categoria i després d’avançar-se al marcador, va començar a controlar el partit. A l’inici del segon quart, el Cornellà va retallar distàncies i va semblar que es podia complicar el partit, però ràpidament La Grama va saber reaccionar i ficar el tercer.
Després del descans i amb la mateixa intensitat i qualitat, va acabar golejant en un camp difícil i aconseguir una victòria molt important.

 

Cornella 2-6 BA

Primera victoria en liga en el campo del Cornellá. Gran partido y una importante goleada para conseguir los primeros 3 puntos, después de la derrota en la primera jornada. El equipo empezó muy intenso y con un excelente posicionamiento en uno de los campos más pequeños de la categoría y después de avanzarse en el marcador, empezó a controlar el partido. Al inicio del segundo cuarto, el Cornellà recortó distancias y pareció que se podía complicar el encuentro, pero rápidamente La Grama supo reaccionar y meter el tercero.
Después del descanso y con la misma intensidad y calidad, acabó goleando en un campo difícil y conseguir una victoria muy importante.

Benjamí B:

Gran derbi colomenc el viscut dissabte passat en Singuerlin entre els benjamins A de Singuerlin i el B de la Grama.
Un partit molt intens i dinàmic entre els dos equips, que es va decantar per la gram per 1 a 3. La Grama ben posicionada i amb possessió de pilota va intentar jugar i crear ocasions, el Singuerlín, defensiu intentava agafar a la contra a La Grama. Aviat va marcar La Grama a la sortida d’un córner i va crear ocasions per poder marcar algun més, però el Singuerlín es defensava bé, sense arribar amb molt perill i així va acabar el primer temps (segon quart) En el tercer temps, La Grama va sortir a resoldre i el Singuerlín a tenir més possessió, així va arribar el segon gol de la Grama. En l’últim quart el Singuerlín va retallar distàncies amb una falta però al minut La Grama va sentenciar amb un gol de gran combinació.
A seguir en aquesta línia, i la setmana que ve toca jugar contra Sant Adrià.

 

Gran derbi colomense el vivido el pasado Sábado en Singuerlin entre los benjamines A del Singuerlin y el B de La Grama.
Un partido muy intenso y dinámico entre los dos equipos, que se decantó por la grama por 1 a 3. La Grama bien posicionada y con posesión de balón intentó jugar y crear ocasiones, el Singuerlín, defensivo intentaba pillar a la contra a La Grama. Pronto marcó La Grama a la salida de un córner y creó ocasiones para poder marcar alguno más, pero el Singuerlín se defendía bien, sin llegar con mucho peligro y así acabó el primer tiempo (segundo cuarto) En el tercer tiempo, La Grama salió a resolver y el Singuerlín a tener más posesión, así llegó el segundo gol de La Grama. En el último cuarto el Singuerlín recortó distancias con una falta pero al minuto La Grama sentenció con un gol de gran combinación.
A seguir en esta línea, y la semana que viene toca jugar contra Sant Adrià.

Benjamí C:

Victòria clara i contundent contra el Pujadas.
En el primer quart no vam aconseguir fer-nos amb el control absolut de la pilota, però ens vam posar per davant en el marcador amb un gol de córner. Vam tenir més ocasions clares de gol, però no vam aconseguir ampliar l’avantatge fins al segon quart, quan l’equip va jugar la pilota d’un costat a un altre, vam aconseguir marcar 3 gols amb molt bons
pilotes a l’espai (4-0). Després del descans seguiria el bon joc de l’equip, però els visitants de marcar de córner el 6-1. En l’últim quart es van poder veure 2 gols més.

 

Victoria clara y contundente contra el Pujadas.
En el primer cuarto no conseguimos hacernos con el control absoluto del balón, pero nos pusimos por delante en el marcador con un gol de córner. Tuvimos más ocasiones claras de gol, pero no conseguimos ampliar la ventaja hasta el segundo cuarto, cuando el equipo jugó el balón de un lado a otro, logramos marcar 3 goles con muy buenos
balones al espacio (4-0). Después del descanso seguiría el buen juego del equipo, pero los visitantes marcarían de córner el 6-1. En el último cuarto se pudieron ver 2 goles más.

Benjamín D:

Sant Andreu 2-2 Benjamí D

Benjamí E:

Sistrells 13-0 Benjamí E