Es va notant el gran treball dels nostres infantils !!

Infantil A:

Bon partit de l’Infantil A davant l’Espanyol, sens dubte un equip que estarà en els lloc de dalt. La Grama va sortir a menjar-se el camp i va plantar cara a un Espanyol que va intentar dominar el joc com sempre ho solen fer, una pressió molt intensa per part de l’infantil A va fer que l’Espanyol no pogués donar dues passades seguides. En el min. Juny 1 córner d’estratègia el rematava de Mamadou que parava el porter i Adri de 2a jugada posava el 1-0 al marcador. La Grama es va venir a dalt ia la contra teníem moltes ocasions, una parada a doble temps de Lukas va evitar el 1-1 però en una falta comesa a la vora d’àrea l’Espanyol després d’un llançament magnífic posava el 1-1 i així acabo la 1ª part . A la 2ª els 15 min. primer van ser controlats per l’Espanyol que es venia a dalt, però la força i la força dels nostres feia que cada pilota aturada i cada pressió nostra posava el partit molt anivellat. Els últims 25 min. La Grama es va bolcar a dalt, vam tenir ocasions, un fort xut des de fora de l’àrea en últim minut gairebé entra una altra, estratègia de córner. Així va acabar el partit.

Brian Espinola: Es em treuen els qualificatius per a aquest grup que és totalment nou, veus la feina que fan en els entrenaments i es reflecteix en el camp. Els teníem molt ben estudiats, plantar-li cara a un Espanyol que té els millors jugadors de la categoria no és fàcil, i més sortint dalt estrènyer, pocs equips ho fan, de moment cap dels que hem jugat. Estic content tot i que també es que podia a veure estat més i haver guanyat el partit però van tots a una, han creat una família dins del vestidor i com els veig hauran de suar molt per guanyar-nos. Avui els felicito encara que sigui un empat perquè la feina ha estat brutal i la sensacions són molt bones, encara que queda molt per arribar on volem, és un pas més i cada vegada es coneixen millor i saben el que volem d’ells. Un passet més de treball i seguim treballant perquè el calendari no és fàcil, probablement ens toquen els tres millors equips de la lliga. Però el treball hi és i encara que de vegades el futbol no és just arribaran els resultats. Pic i pala !!! Seguim treballant.

Buen partido del Infantil A frente al Español, sin duda un equipo que estará en los puesto de arriba. La Grama salió a comerse el campo y plantó cara a un Español que intentó dominar el juego como siempre lo suelen hacer, una presión muy intensa por parte del infantil A hizo que el Español no pudiera dar dos pases seguidos. En el min. 6 un córner de estrategia lo cabeceaba Mamadou que paraba el portero y Adri de 2ª jugada ponía el 1-0 en el marcador. La Grama se vino arriba y a la contra teníamos muchas ocasiones, una parada a doble tiempo de Lukas evitó el 1-1 pero en una falta cometida al borde de área el Español tras un lanzamiento magnifico ponía el 1-1 y así acabo la 1ª parte. En la 2ª los 15 min. primero fueron controlados por el Español que se venía arriba, pero la garra y la fuerza de los nuestros hacía que cada balón parado y cada presión nuestra ponía el partido muy nivelado. Los últimos 25 min. La Grama se volcó arriba, tuvimos ocasiones, un fuerte disparo desde fuera del área en último minuto casi entra otra, estrategia de córner. Así termino el partido.

Brian espinola: Se me quitan los calificativos para este grupo que es totalmente nuevo, ves el trabajo que hacen en los entrenamientos y se refleja en el campo. Los teníamos muy bien estudiados, plantarle cara a un Español que tiene los mejores jugadores de la categoría no es fácil, y más saliendo arriba apretar, pocos equipos lo hacen, de momento ninguno de los que hemos jugado. Estoy contento aunque también se que podía a ver sido más y haber ganado el partido pero van todos a una, han creado una familia dentro del vestuario y como los veo tendrán que sudar mucho para ganarnos. Hoy los felicito aunque sea un empate porque el trabajo ha sido brutal y la sensaciones son muy buenas, aunque queda mucho para llegar donde queremos, es un paso más y cada vez se conocen mejor y saben lo que queremos de ellos. Un pasito más de trabajo y seguimos trabajando porque el calendario no es fácil, probablemente nos tocan los tres mejores equipos de la liga. Pero el trabajo está ahí y aunque a veces el fútbol no es justo llegarán los resultados. Pico y pala!!! Seguimos trabajando.

Infantil B:

Infantil B 4-0 Sistrells

Primera part que va acabar amb el resultat de 2-0, sent el primer de penal en el primer minut de joc, nosaltres vam estar mal posicionats en tot moment i ens va tocar córrer bastant darrere de la pilota.
Ja en la segona part i millor posicionats vam tenir el control de principi a fi, tenint tot el joc posicional i d’aquí 2 gols més i 2 pals.
Així que a seguir que queda molt !!

 

Infantil B 4-0 Sistrells

Primera parte que acabó con el resultado de 2-0, siendo el primero de penalti en el primer minuto de juego, nosotros estuvimos mal posicionados en todo momento y nos tocó correr bastante detrás del balón.
Ya en la segunda parte y mejor posicionados tuvimos el control de principio a fín, teniendo todo el juego posicional y de ahí 2 goles más y 2 palos.
Así que a seguir que queda mucho!!