Molt bons partits per part dels Infantils «A» i «B» que surten vencedors.

Infantil «A» 4 – Premier 0

El partit de l’Infantil «A» es va posar molt de cara ja en el minut 8, quan un dels centrals contraris va ser expulsat amb vermella directa.

Als pocs minuts, els locals es van avançar gràcies a gol de penal anotat per Rubèn, després d’unes mans dins de l’àrea. La primera part va transcórrer entre els intents de la Grama per ampliar el marcador i algun acostament sense perill de la Premier.

La segona part va arrencar també molt bé, ja que aviat la Grama va trencar el partit. Després d’un bon centre d’Omar, Rubèn va caçar la pilota en el segon pal i va marcar el segon. Poc després Mamadou va anotar el tercer després d’una bona jugada individual. El quart gol el va tornar a anotar Mamadou després d’un gran passi de Moha.

El nostre infantil va aconseguir una bona victòria en un partit en el qual tot va ser favorable.


Infantil «A» 4 – Premier 0

El partido del Infantil «A» se puso muy de cara ya en el minuto 8 cuando uno de los centrales contrarios fue expulsado con roja directa.

A los poco minutos, los locales se adelantaron gracias a gol de penalti anotado por Rubén, tras unas manos dentro del área. La primera parte transcurrió entre los intentos de la Grama por ampliar el marcador y algún acercamiento sin peligro de la Premier. 

La segunda parte arrancó también muy bien ya que pronto la Grama rompió el partido. Tras un buen centro de Omar, Rubén cazó el balón en el segundo palo y marcó el segundo. Poco después Mamadou anotó el tercero tras una buena jugada individual. El cuarto gol lo volvió a anotar Mamadou tras un gran pase de Moha. 

Nuestro infantil consiguió una buena victoria en un partido en el que todo fue de cara.