L’ATURADA DE CARNESTOLTES NO FRENA LA BONA DINÀMICA DELS VETERANS: CINQUENA VICTÒRIA CONSECUTIVA.

P.B. Sant Vicenç 2 – Vetans 5.

Els Veterans viatjaven a un camp sempre complicat després de l’aturada de Carnestoltes.
El partit va començar amb els Veterans controlant el ritme del partit i buscant la porteria de la P.B. Sant Vicenç i els Veterans es van avançar amb un clar penal després d’una recuperació que deixava només al davanter de la Fundació i el porter rival derrocava de manera clara, 0-1 als 10 minuts.
Els jugadors de la Grama no tenien bastant i continuaven controlant el joc buscant el segon gol que va trigar a arribar però a 8 minuts per al descans en una jugada que els jugadors de la Grama van moure d’un costat a un altre del camp després d’un bon dibrin i des de 30 metres Situat veia al porter avançat i amb una xutada molt ben col·locada posava el 0-2 amb el qual s’arribava al descans.

La segona part va començar amb l’equip rival pressionant la sortida de pilota dels Veterans de la Fundació i complicant el joc de l’equip, però l’equip dels Veterans va ser capaç de muntar dues ràpides contres i per era el 0-4 en el marcador, els jugadors de la Fundació havien sentenciat el partit. Els jugadors de la Grama van seguir amb el domini del joc però amb un resultat així van baixar el ritme i la P.B. Sant Vicenç va aprofitar per a retallar distància i marcar en una bona jugada l’1-4, aquest gol en contra va esperonar de nou als jugadors de la Fundació que van tornar a buscar amb més ímpetu la porteria rival i en una bona jugada la defensa rival cap a un altre penal tant clar com innocent que posava l’1-5 mancant 15 min per al final, els Veterans van continuar creant perill i fallant ocasions clares en canvi el rival en una de les poques arribades a l’àrea va provocar un penal que posava el resultat final de 2-5 per als jugadors de la Grama mancant 2 minuts més el descompte del temps en el qual ja no va passar res.

Molt bon partit dels jugadors de la Grama que segueixen amb la seva remuntada en la classificació.