Infantil «B» 4 – Bufalà 1

El dissabte 29 els de l’Infantil «B» jugaven el seu partit de la 18a jornada a casa; un partit que va estar molt complet i ja és de l’inici amb moltíssima intensitat on els nostres creaven moltes ocasions que no es podien acabar de materialitzar en gol.
Arriba el 0 a 1 en una contra dels visitants amb desajustament tàctic de la Grama, així i tot, s’aconsegueix l’empat per part dels nostres en l’últim minut de la primera part.
Després del descans arriba la segona part i els de la Grama surten igual de fortes i fins i tot millors, combinant bones jugades i alhora bons gols.


Infantil “B” 4 – Bufalà 1

El sábado 29 los del Infantil “B” jugaban su partido de la 18a jornada en casa; un partido que estuvo muy completo y ya es del inicio con muchísima intensidad dónde los nuestros creaban bastantes ocasiones que no se podían acabar de materializar en gol.
Llega el 0 a 1 en una contra de los visitantes con desajuste táctico de la Grama, aun así, se consigue el empate por parte de los nuestros en el último minuto de la primera parte.
Tras el descanso llega la segunda parte y los de la Grama salen igual de fuertes e incluso mejores, combinando buenas jugadas y a la vez buenos goles.

Por admin