Missió: guanyar a Fontetes

Cristóbal en el partit de la primera volta contra el Cerdanyola (1-1) foto: Pedro González

Passar la setmana d’entrenaments després d’haver trencat una ratxa de 10 jornades sense guanyar, permet carregar de confiança a un vestidor que segueix creient en l’objectiu de la permanència. No serà fàcil, ningú diu que ho serà, però la revifada de l’equip és ja un fet i la visita a Cerdanyola ha de servir de punt de inflexió.

El rival d’aquesta setmana, el Cerdanyola del Vallés F.C., rebrà als colomencs situat a la dotzena posició de la classificació amb 37 punts, i després d’una ratxa de tres setmanes sense guanyar (dos derrotes: Terrassa 2-0 i Llagostera 2-3; i un empat: Granollers 2-2).

Els nois de Toni Carrillo han mostrat una línia un tant irregular en aquestes 28 jornades de campionat, ja que han alternat setmanes de victòries amb ratxes d’empats i derrotes. Encara que son un equip que es fa fort a les Fontetes, aquesta temporada tenen millors números a domicili (5 victòries, 5 empats i 4 derrotes) que a casa (4 victòries, 5 empats i 3 derrotes).

Pel que fa a la faceta golejadora, el gol al Cerdanyola té nom propi: Carlos Cano. El joc directe de l’equip del vallés, buscant sempre a Cano en atac, el situa com el tercer màxim golejador de la categoria amb 13 dianes (6 de penal). Amb un total de 34 gols a favor i 31 en contra el Cerdanyola arriba a aquesta jornada vint-i-nou amb +3 en el seu balanç golejador. Són baixa pel Cerdanyola Alberto García, Arnau Tobella i David López.

Per la seva banda, com dèiem abans, la Fundació Esportiva Grama es presenta a les Fontetes carregada de moral després de la merescuda victòria contra el Vilafranca però amb molts dubtes en l’onze degut a les sancions o lesions. Son baixes confirmades: Joel Marín per sanció, i Morales i Padilla per lesió. A aquests homes es suma Buba que ha abandonat la última sessió d’entrenament amb molèsties.

No ho tindrà fàcil Toni Romero per confeccionar l’onze, però això ja no ha de frenar a la Grama en el seu objectiu de la permanència. Els de Santa Coloma viatgen a Cerdanyola situats a la dinovena posició, amb 21 punts, i a 6 de la salvació que marca el Castelldefels.

El col·legiat serà Juan Manuel Martín Varas, assistit a les bandes per Jesús Martínez Navarro i Alexandre Justo Miro, tots ells del col·legi de Barcelona. S’espera un partit molt intens i molt tàctic, amb joc molt directe per ambdues parts. Recordeu, diumenge 24 de febrer, a les 12h, al Municipal de Fontetes. I si no voleu viatjar a Cerdanyola, podeu escoltar-lo en directe a www.gramaradio.cat

Xavi Pluvins en el partido de la primera vuelta (1-1). Foto: Pedro González

Pasar la semana de entrenamientos después de haber roto una racha de 10 jornadas sin ganar, permite cargar de confianza a un vestuario que sigue creyendo en el objetivo de la permanencia. No será fácil, nadie dice que lo será, pero la mejora del equipo es ya un hecho y la visita a Cerdanyola debe servir de punto de inflexión.

El rival de esta semana, el Cerdanyola del Vallés FC, recibirá los colomenses situado en la duodécima posición de la clasificación con 37 puntos, y después de una racha de tres semanas sin ganar (dos derrotas: Terrassa 2-0 y Llagostera 2 -3; y un empate: Granollers 2-2).

Los chicos de Toni Carrillo han mostrado una línea un tanto irregular en estas 28 jornadas de campeonato, ya que han alternado semanas de victorias con rachas de empates y derrotas. Aunque son un equipo que se hace fuerte en las Fontetes, esta temporada tienen mejores números a domicilio (5 victorias, 5 empates y 4 derrotas) que en casa (4 victorias, 5 empates y 3 derrotas).

En cuanto a la faceta goleadora, el gol en el Cerdanyola tiene nombre propio: Carlos Cano. El juego directo del equipo del vallés, buscando siempre a Cano en ataque, lo sitúa como el tercer máximo goleador de la categoría con 13 dianas (6 de penalti). Con un total de 34 goles a favor y 31 en contra el Cerdanyola llega a esta jornada veintinueve con +3 en su balance goleador. Son baja para el Cerdanyola, Alberto García, Arnau Tobella y David López.

Por su parte, como decíamos antes, la Fundació Esportiva Grama se presenta en las Fontetes cargada de moral tras la merecida victoria contra el Vilafranca pero con muchas dudas en el once debido a las sanciones o lesiones. Son bajas confirmadas: Joel Marín por sanción, y Morales y Padilla por lesión. A estos hombres se suma Buba que ha abandonado la última sesión de entrenamiento con molestias.

No lo tendrá fácil Toni Romero para confeccionar el once, pero esto ya no tiene que frenar en la Grama en su objetivo de la permanencia. Los de Santa Coloma viajan a Cerdanyola situados en la decimonovena posición, con 21 puntos, y a 6 de la salvación que marca el Castelldefels.

El colegiado será Juan Manuel Martín Varas, asistido en las bandas por Jesús Martínez Navarro y Alexandre Justo Miro, todos ellos del colegio de Barcelona. Se espera un partido muy intenso y muy táctico, con juego muy directo por ambas partes. Recuerden, el domingo 24 de febrero, a las 12h, en el Municipal de Fontetes. Y si no queréis viajar a Cerdanyola, podéis escucharlo, en directo, a www.gramaradio.cat