COMUNICAT OFICIAL: Roberto Morales, un home de Club.

Toni Romero i Roberto Morales.

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, encapçalada pel President, Antonio Morales,  i pel màxim responsable de l’àrea esportiva, Manolo García, vol comunicar que des d’avui, divendres 22 de febrer de 2019, el jugador Roberto Morales Cobos s’incorpora al staff tècnic del primer equip.

Roberto, va arribar a la Grama la temporada 2015-2016 i ha estat un dels homes més importants en la consecució de tres, dels quatre ascensos consecutius. Des del primer moment implicat amb el projecte, com a capità i com a home de Club.

Aquesta setmana, en unes proves mèdiques realitzades al nostre capità, els doctors han detectat una greu recaiguda en la lesió que va patir al genoll i que l’ha apartat dels terrenys de joc durant mesos.  La Junta Directiva de la Fundació, ha recolzat a Roberto Morales en tot moment, ha agraït sempre la lleialtat i fidelitat del jugador a la Institució i als colors de la nostra samarreta.

Ara que Roberto passa per un moment difícils aquesta Junta vol mostrar-li l’enorme agraïment que sentim pel treball realitzat durant aquests anys i l’incorporem al l’equip tècnic del primer equip per tal que segueixi ajudant, com ha fet fins ara, a aconseguir el nostre objectiu.

És un dels nostres, és el nostre home.

Dani Rosa, Toni Romero i Roberto Morales.

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, encabezada por el Presidente, Antonio Morales,  y por el máximo responsable del área deportiva, Manolo García, quiere comunicar que desde hoy, viernes 22 de febrero de 2019, el jugador Roberto Morales Cobos se incorpora al staff técnico del primer equipo.

Roberto, llegó a la Grama la temporada 2015-2016 y ha sido uno de los hombres más importantes en la consecución de tres, de los cuatro ascensos consecutivos. Desde el primer momento implicado con el proyecto, como capitán y como hombre de Club.

Esta semana, en unas pruebas médicas realizadas a nuestro capitán, los doctores han detectado una grave recaída en la lesión que sufrió en la rodilla y que le ha apartado de los terrenos de juego durante meses. La Junta Directiva de la Fundació, ha apoyado a Roberto Morales en todo momento, ha agradecido siempre la lealtad y fidelidad del jugador a la Institución y a los colores de nuestra camiseta.

Ahora que Roberto pasa por un momento difícil, esta Junta quiere mostrarle el enorme agradecimiento que sentimos por el trabajo realizado durante estos años y lo incorporamos al equipo técnico del primer equipo para que siga ayudando, como ha hecho hasta ahora, a conseguir nuestro objetivo.

Es uno de los nuestros, es nuestro hombre.