COMUNICAT OFICIAL: Molts ànims Ivàn.

Iván López, jugador del nostre INFANTIL A

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, la Direcció i coordinació esportiva, tots els tècnics, tots els treballadors i tots i cadascun dels jugadors que vesteixen la samarreta de la nostra Entitat, avui volem enviar tota la nostra força a IVÁN LÓPEZ VALLECILLOS y a la seva família.

És jugador del nostre Infantil A, és un dels nostres, i per aquest motiu des de la nostra Fundació, volem transmetre tot el nostre recolzament i estima als pares i desitgem que, amb l’esforç dels professionals i amb l’atenció de la seva família, aviat podem oblidar aquest tràngol. Molta Força Ivàn.

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, la Dirección y coordinación deportiva, todos los técnicos, todos los trabajadores y todos y cada uno de los jugadores que visten la camiseta de nuestra Entidad, hoy queremos enviarle toda nuestra fuerza a IVÁN LÓPEZ VALLECILLOS y a su familia.

Es un jugador del Infantil A, es uno de los nuestros y por este motivo, desde nuestra Fundació, queremos transmitir todo nuestro apoyo y cariño a los padres y deseamos que, con el esfuerzo de los profesionales y la atención de su familia, pronto olvidemos este mal trago. Mucha fuerza Iván.