Nova victòria de l’inclusiu que es mostra intractable

Arriba de izquierda a derecha: Daniel Cabañas,Jose Antonio Collada,Rafael Rojano,Manuel Garrido,David Rodriguez,Alberto Vela. Abajo : Sergio Molina,Jesús Luna,Daniel Salinas,Israel Gómez y Miguel Sánchez.

 

El nostre equip Inclusiu ha disputat el seu partit de Lliga aquest dimart 19 de febrer, a les 12h, al pavelló Can Jofresa de Terrassa. El partit corresponia a la jornada 11 del campionat i ha finalitzat amb el resultat d’1-7 pels colomencs.

Els nois de la Grama han mantingut el control del partit en tot moment i han aconseguit arribar al descans amb un bon avantatge al marcador: 0-4.  A la segona meitat els nostres han tractat de mantenir el marcador.

 

Nuestro equipo inclusivo ha disputado su partido de liga este martes 19 de febrero, a las 12h, en el pabellón Can Jofresa de Terrasa. El partido correspondía a la jornada 11 del campeonato y ha finalizado con el resultado de 1-7 para los colomenses.

Los chicos de la Grama han mantenido el control del partido en todo momento y han conseguido llegar al descanso con una buena ventaja en el marcador: 0-4. En la segunda parte los nuestros han tratado de mantener el marcador.