Més inclusius que mai

La suma d’un nou equip al projecte de futbol inclusiu de la Fundació Esportiva Grama ens situa al capdavant d’aquesta disciplina en el panorama futbolístic.

Ahir a la tarda va tenir lloc, al Municipal de les Oliveres, la presentació oficial del nou equip inclusiu de la Grama. Amb aquest,  son tres els equips de futbol inclusiu que estan integrats plenament en la nostra estructura esportiva, mostrant la implicació que sempre hem tingut com a Entitat social.

Entre les tres plantilles, comptarem amb cinquanta jugadors inclusius que gaudiran del futbol en les nostres instal·lacions i per nosaltres és un autèntic orgull que aquests nois puguin lluir el nostre escut a les seves samarretes.

Però en aquest gran projecte no estem sols. Tenim la col·laboració ferm i continua de la Fundació Itinerarium comandada per Marc Vives. També  treballem estretament amb el C.E.E. Josep Sol de Santa Coloma de Gramenet, amb el Centre Assistencial Emili Mira i amb la Fundació Sique.

A l’acte de presentació d’aquest nou equip inclusiu va assistir personalment el nostre President, Antonio Morales, per donar la benvinguda als nois i presentar-se davant dels responsables de la Fundació Sique: Samuel Esturo Solà i David Bernal Soler.

Per tancar l’acte, Marc Vives, Director de la Fundació Itinerarium va tenir unes paraules d’agraïment vers la figura del nostre President, per la seva implicació permanent i per la gran tasca que exerceix la Fundació Esportiva Grama amb els projectes inclusius.

Evidentment, el President de la Grama va mostrar la seva col·laboració màxima i va posar a disposició de l’equip tots els serveis amb els que compten els jugadors de la nostra Entitat (fisioteràpia, gimnàs…).

Cal destacar que, amb aquest tercer equip inclusiu, la Grama es converteix en el primer equip de futbol que compta amb tres plantilles d’aquesta disciplina i  que ningú dubti que seguirem creixent.  


La suma de un nuevo equipo al proyecto de fútbol inclusivo de la Fundació Eportiva Grama nos sitúa a la cabeza de esta disciplina en el panorama futbolístico.

Ayer por la tarde tuvo lugar, en el Municipal de les Oliveres, la presentación oficial del nuevo equipo inclusivo de la Grama. Con este, son tres los equipos de fútbol inclusivo que están integrados plenamente en nuestra estructura deportiva, mostrando la implicación que siempre hemos tenido como Entidad social.
Entre las tres plantillas, contaremos con cincuenta jugadores inclusivos que disfrutarán del fútbol en nuestras instalaciones y para nosotros es un auténtico orgullo que estos chicos puedan lucir nuestro escudo en sus camisetas.
Pero en este gran proyecto no estamos solos. Tenemos la colaboración firme y continua de la Fundació Itinerarium comandada por Marc Vives. También trabajamos estrechamente con el C.E.E. Josep Sol de Santa Coloma de Gramenet, con el Centro Asistencial Emili Mira y con la Fundació Sique.
Al acto de presentación de este nuevo equipo inclusivo asistió personalmente nuestro Presidente, Antonio Morales, para dar la bienvenida a los chicos y presentarse ante los responsables de la Fundació Sique: Samuel Esturo Solà y David Bernal Soler.
Para cerrar el acto, Marc Vives, Director de la Fundació Itinerarium, tuvo unas palabras de agradecimiento hacia la figura de nuestro Presidente, por su implicación permanente y por la gran labor que ejerce la Fundació Esportiva Grama con los proyectos inclusivos.
Evidentemente, el Presidente de la Grama mostró su colaboración máxima y puso a disposición del equipo todos los servicios con los que cuentan los jugadores de nuestra Entidad (fisioterapia, gimnasio …).
Cabe destacar que, con este tercer equipo inclusivo, la Grama se convierte en el primer equipo de fútbol que cuenta con tres plantillas de esta disciplina y que nadie dude que seguiremos creciendo.