Va arribar l’esperat pont de desembre i els nostres petits de la Fundació Esportiva Grama van marxar de tornejos, alguns més lluny que uns altres, però tots amb molta il·lusió.

Els tornejos van començar el mateix divendres, dia de la Constitució on els petits del Prebenjamí «A» es van desplaçar a Badalona per a disputar el «Torneig Sistrells». Els resultats van ser molt bons per als nostres que van realitzar un bon torneig contra equips de renom, i fins i tot, molts competint en categories superiors, encara així no van deixar de ser competitius en tot moment (3-3 contra el Aqua hotel i 7-0 contra Tecnofutbol on els nostres tenien a la seva mà la golejada).

Els Benjamins tampoc es van rendir en cap moment, però la fallada en els penals els va manar a casa malgrat la seva lluita. Els resultats van ser Benjamí «B» 2 – Parets 0; Benjamí «B» 2 – Cardedeu 1; Benjamí «B» 2 – Sant Celoni 0 ;Benjamí «B» 3 – Pla d’en Boet 1; Benjamí «B» 0 – Torreta 0.

Respecte als Alevins, per part de l'»A» van fer ruta fins a Sant Boi per a fer una extraordinària actuació que els va fer passar fins a Semis de manera impol·luta vencent a l’Hapoel, l’Hospitalet i empatant contra el Manresa. Per desgràcia, després de no parar de lluitar cada pilota, els nostres van perdre en penals contra el Barça en un 2-2.

Els nens de l’Aleví «C» també van participar en la «Sistrells Cup» on els resultats van quedar de la següent manera: Sistrells 1 – Aleví «C» 5; Tecnofutbol 2 – Aleví «C» 3; Aquahotel 3 – Aleví «C» 0. Van passar així fins a quarts en la mateixa tarda on es perd contra el Sistrells «B» que ens marca 3 gols a diferència dels 2 dels nostres. Malgrat això, una molt bona imatge dels de la Grama que ho van donar tot una vegada més.

Abans de deixar enrere als alevins, recordar als de l’Aleví «D» que van anar fins a Granollers per a disputar el torneig del pont, on es jugaven partits de quinze minuts contra el Sant Andreu i el Santa Eulàlia en els quals els nostres sortien vencedors. Més tard es va jugar contra el Sant Celoni que es va posar un punt per davant dels nostres i a posteriori contra l’Alella. Els de la Grama van ser eliminats en penals. Així i tot l’entrenador recorda «ENORMES» fen referència als seus petits jugadors que ho van donar absolutament TOT.

Finalment no ens oblidem de les noies que van jugar un torneig femení contra el Mon femenin, el Women Soccer i el Reus, en el qual van perdre en tots els partits, però com sempre, són la Grama i no es van rendir en cap moment.

Por admin