La Damm serà el rival d’aquesta setmana per l’equip de Kiku Parcerisas en la quinzena jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil (Grup 7).

Després del partit contra el Barça, on els nostres van merèixer més i on el líder va empatar en els minuts finals,  el Juvenil A de la Grama ha de pensar en la victòria per mantenir distàncies i no allunyar-se de la part mitja alta de la classificació. Encara així estem davant d’un grup molt igualat i tots poden guanyar a qualsevol camp.

Arribem al matx situats en la catorzena posició amb catorze punts, mentre que el Juvenil B de la Damm ho fa situat en novena posició amb vint-i-un,  aconseguits amb sis victòries (Vilaseca,2-4; Nàstic Manresa,0-1; Badalona, 2-3; Mataró, 4-1; Bellvitge, 1-3; i Cornellà, 1-2), tres empats (Mercantil 0-0;  Sabadell, 2-2; i Prat 3-3) i cinc derrotes (Barça, 3-0; Nàstic, 1-2; Llagostera , 3-4; Espanyol, 0-3; i Sant Andreu, 1-2).

El míster de la Grama té clar que demà tindrem un partit on el rival voldrà tenir la pilota, voldrà dominar i buscarà jugar en camp contrari perquè, com afirma: “tenen molt bons futbolistes, son verticals i saben defensar bé”.

L’entrenador de la Fundació sap que ells son perillosos quan passen de tres quarts de camp perquè tenen “bona capacitat de decisió i molta arribada per fora”. A més: “son un equip que pressiona molt amunt, intentarà robar a prop de la nostra porteria i no deixarà espais pel mig”.  Per tant, com bé ens comenta Kiku: “nosaltres haurem d’estar molt ben plantats a nivell defensiu per fer front al seu atac i estar a un nivell molt alt de precisió i velocitat d’execució per poder superar-los ofensivament”.

Els dies de descans que han tingut durant el pont de desembre han vingut bé a la plantilla per descansar però, els nostres  han treballat bé durant la setmana i tenen ganes de tornar a competir amb les piles ben carregades i amb garanties per afrontar el partit.

Demà, a les 20h, al Feliu i Codina, es disputarà aquest partit. Podreu seguir-lo en directe al “Grama en joc” de les nostres xarxes socials.

_________________________________________________________________

La Damm será el rival de esta semana para wl equipo de Kiku Parcerisas en la decimoquinta jornada del campeonato de Liga Nacional Juvenil (Grupo 7).

Después del partido contra el Barça, donde los nuestros merecieron más y donde el líder empató en los minutos finales, el Juvenil A de la Grama debe pensar en la victoria para mantener distancias y no alejarse de la parte media alta de la clasificación. Aún así estamos ante un grupo muy igualado y todos pueden ganar en cualquier campo.

Llegamos al encuentro situados en la decimocuarta posición con catorce puntos, mientras que el Juvenil B de la Damm lo hace situado en novena posición con veintiún, conseguidos con seis victorias (Vilaseca, 2-4; Nàstic Manresa, 0-1 ; Badalona, ​​2-3; Mataró, 4-1; Bellvitge, 1-3; y Cornellà, 1-2), tres empates (Mercantil 0-0; Sabadell, 2-2; y Prat 3-3) y cinco derrotas (Barça, 3-0; Nàstic, 1-2; Llagostera, 3-4; Espanyol, 0-3; y Sant Andreu 1-2).

El míster de la Grama tiene claro que mañana tendremos un partido donde el rival querrá tener el balón, querrá dominar y buscará jugar en campo contrario porque, como afirma: «tienen muy buenos futbolistas, son verticales y saben defender bien».

El entrenador de la Fundació sabe que ellos son peligrosos cuando pasan de tres cuartos de campo porque tienen «buena capacidad de decisión y mucha llegada por fuera». Además: «son un equipo que presiona muy arriba, intentará robar cerca de nuestra portería y no dejará espacios por medio».

Por lo tanto, como bien nos comenta Kiku: «nosotros tendremos que estar muy bien plantados a nivel defensivo para hacer frente a su ataque y estar a un nivel muy alto de precisión y velocidad de ejecución para poder superarlos ofensivamente».

Los días de descanso que han tenido durante el puente de diciembre han venido bien a la plantilla para descansar pero los nuestros han trabajado bien durante la semana y tienen ganas de volver a competir con las pilas bien cargadas y con garantías para afrontar el partido.
Mañana, a las 20h, en el Feliu i Codina, se disputará este partido. Podrán seguirlo en directo en «Grama en joc» de nuestras redes sociales.

Por admin