Ho necessitàvem,  feia falta una victòria contundent per carregar de moral a un equip amb nou entrenador a la banqueta i el partit no ha decepcionat.

-DBC- Disposava Juanma Pons un onze inicial amb pocs canvis respecte al que s’ha vist en jornades anteriors: Luque en porteria; defensa per Michel, Jorge, Juan Carlos i Rojas; Roger i Velasco al mig; les bandes per Ángel i Peris; i la punta d’atac per Éric i Óscar Muñoz. 

Un onze de garanties tot i les dificultats pel tècnic que veia com Cristóbal i Edu arribaven justos als partit i com Lucas i Bruno es quedaven fora per lesió.

Començava el matx amb la igualtat que caracteritza els inicis però amb una Grama ben plantada i solidària mentre el Sabadell Nord intentava trepitjar camp contrari i amenaçava amb un primer córner a favor.  

I amb aquest guió arribava la primera gran ocasió. Va ser per Éric López, als 7 minuts de joc. Una pilota enviada per sobre dels centrals vallesans queia a les botes del davanter colomenc. El control va ser bo, però la dècima de segon que es triga en mirar a l’assistent per veure si la jugada era vàlida, va servir a Lluri per tancar els espais a Éric en el mà a mà i enviar la pilota a córner.

I no trigaria en tenir la segona Éric López als quinze minuts de joc. En una bona centrada, va poder rematar des de la frontal de l’àrea petita, una pilota franca per fer el primer de la matinal. Però de nou el seu remat va picar a les cames d’un defensor evitant el gol.

Dominava la Grama, feia circular la pilota, generava superioritats en atac i tot feia preveure que el gol havia d’arribar tard o d’hora. Però tots sabem que al futbol no existeix la lògica i així va succeir sobre la gespa del Municipal. Una pilota en zona d’extrem esquerra pels vallesans acaba en una falta de Michel justament al vèrtex de l’àrea. Des d’aquella cantonada Marc Martí feia la centrada, cap defensor és capaç de refusar-la, cap davanter és capaç de rematar-la i la pilota s’introdueix a la  porteria de Luque sense oposició. Minut 33 de joc i els homes de Pons ja estaven per darrera al marcador, 0-1.

Es quedava gelada la parròquia local tot i el mati solejat que es podia viure a Santa Coloma però la Grama no va canviar el seu guió. Aguantar la possessió i seguir generant perill va ser la clau per buscar la igualada al marcador.

Així, als 44 minuts de joc, justament abans del descans, va arribar una jugada molt similar a la del gol sabadellenc però, en aquesta ocasió, favorable a la Grama. En zona d’extrem dret, la defensa vallesana van realitzar una falta al vèrtex de la seva àrea. Roger Peris va picar la pilota molt tancadeta per Jorge Omar. El defensor uruguaià la toca però Arnau, un defensor, anota l’empat en pròpia porta.  Poc més, sobre la botzina el col·legiat va assenyalar el camí de vestidors amb 1-1 al marcador.

Sense temps per tornar a seure després de la represa, una bona jugada per banda esquerra d’Èric López va acabar amb una centrada des de línia de fons que no va poder refusar bé Lluri. En segona jugada, Roger Peris va caçar el refús posant el cap i anotant el 2-1 per la Fundació als 46 de joc.

Bona reacció dels homes de Pons al gol inicial del Sabadell Nord i tota la segona part per afrontar amb avantatge. Els vallesans veien com els seus plans es trastocaven pel gol de la Grama i, mentrestant, els colomencs es sentien amb forces per dominar absolutament el partit durant els primers minuts de la segona part.

Amb el marcador a favor i amb el control del partit, el míster de la Grama va introduir els primers canvis donant entrada Edu Soler per Velasco (min.59) i a Peña per Éric López (min.63).  Feia el mateix Quico Díaz amb un triple canvi.

Sense perdre la seguretat defensiva, ben plantats en tot moment, els nostres van  saber mantenir a ratlla les embranzides del Sabadell nord. Però no hi van haver-hi facilitats, els visitants van donar un pas endavant en busca de l’empat posant a prova a Luque. Mentre, responia Óscar Muñoz amb una lluita immensa per banda dreta i una bona centrada per Peris. El davanter colomenc no va poder orientar el seu remat i la pilota va sortir desviada. A més, pels nostres queia lesionat Edu Soler que havia d’abandonar el terreny de joc deu minuts després d’haver entrat.

Seguia movent la banqueta el tècnic de la Grama per assestar el cop de gràcia a l’equip vallesà. Amb el Sabadell Nord trepitjant el camp rival i els blaus buscant la contra, l’entrada de Marçal al mig del camp i de Cristóbal en punta d’atac, havien de servir per sentenciar.

I així va ser, va sortir bé la jugada de Pons i en una contra letal ben conduïda per Peris la pilota acaba a les botes de Cristóbal que no dubta i fa pujar el tercer gol al marcador quan corria el minut 84 de joc.

Però la festa no havia d’acabar. Els finals de partit a a Can Peixauet venen sempre carregats de gols i, als 88 minuts, una internada de Roger Peña per banda esquerra acaba amb el jugador de la Grama a terra a dins de l’àrea. No ho va dubtar Javier Crespo assenyalant els onze metros i tampoc ho va dubtar Cristóbal per batre  a Lluri i anotar el 4-1.  

Amb el temps complert, quan el col·legiat ja tenia el xiulet a la boca per posar punt i final al partit, Jairo va engaltar un potent xut des de la frontal directe a l’escaire esquerra de Luque i anotant el 4-2 amb el que va finalitzar el matx.

Aquesta victòria dels nois de  Juanma Pons suposa la setena de la temporada, ens dona un pas endavant en la classificació després de les derrotes de Palamós i Mataró però, sobre tot, deixa bones sensacions en una plantilla que ha jugat molt bon partit contra el Sabadell Nord i on tots han estat a un nivell molt alt, tal i com s’espera d’aquests jugadors que encara tenen molt a dir en aquest campionat.

La propera setmana, abans de l’aturada nadalenca, visitarem el Municipal Germans Montalvo però el partit no serà en diumenge sinó que s’ha canviat l’horari i el matx serà el dissabte 21 de desembre a les 16h.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 1CAT1

______________________________________________________________________

Lo necesitábamos, hacía falta una victoria contundente para cargar de moral a un equipo con nuevo entrenador en el banquillo y el partido no ha decepcionado.


Disponía Juanma Pons un once inicial con pocos cambios respecto a lo visto en jornadas anteriores: Luque en portería; defensa para Michel, Jorge, Juan Carlos y Rojas; Roger y Velasco en medio; las bandas para Ángel y Peris; y la punta de ataque para Éric y Óscar Muñoz.


Un once de garantías a pesar de las dificultades para el técnico que veía como Cristóbal y Edu llegaban justos al partido y como Lucas y Bruno se quedaban fuera por lesión.


Comenzaba el encuentro con la igualdad que caracteriza los inicios pero con una Grama bien plantada y solidaria mientras el Sabadell Nord intentaba pisar campo contrario y amenazaba con un primer córner a favor.

Y con este guión llegaba la primera gran ocasión. Fue para Éric López, a los 7 minutos de juego. Una pelota enviada por encima de los centrales vallesanos caía en las botas del delantero colomense. El control fue bueno, pero la décima de segundo que se tarda en mirar al asistente para ver si la jugada era válida, le sirvió a Lluri para cerrar los espacios a Éric en el mano a mano y enviar el balón a córner.


Y no tardaría en tener la segunda Éric López a los quince minutos de juego. En un buen centro, pudo rematar desde la frontal del área pequeña, un balón franco para hacer el primero de la matinal. Pero de nuevo su remate golpeó en las piernas de un defensor evitando el gol.


Dominaba la Grama, hacía circular el balón, generaba superioridades en ataque y todo hacía prever que el gol tenía que llegar tarde o temprano. Pero todos sabemos que en el fútbol no existe la lógica y así sucedió sobre el césped del Municipal. Un balón en zona de extremo izquierda para los vallesanos termina en una falta de Michel justamente en el vértice del área. Desde aquella esquina Marc Martí lanzaba el centro, ningún defensor es capaz de rechazarla, ningún delantero es capaz de rematarla y el balón se introduce en la portería de Luque sin oposición. Minuto 33 de juego y los hombres de Pons ya estaban por detrás en el marcador, 0-1.


Se quedaba helada la parroquia local a pesar de la mañana soleada que vivimos en Santa Coloma pero la Grama no cambió su guión. Aguantar la posesión y seguir generando peligro fue la clave para buscar la igualada en el marcador.


Así, a los 44 minutos de juego, justamente antes del descanso, llegó una jugada muy similar a la del gol sabadellense pero, en esta ocasión, favorable a la Grama. En zona de extremo derecho, la defensa vallesana realizó una falta en el vértice de su área. Roger Peris picó el balón muy cerradito para Jorge Omar. El defensor uruguayo la toca pero Arnau, un defensor, anota el empate en propia puerta. Poco más, sobre la bocina el colegiado señaló el camino de vestuarios con 1-1 en el marcador.


Sin tiempo para volver a sentarse tras la reanudación, una buena jugada por banda izquierda de Eric López terminó con un centro desde línea de fondo que no pudo rechazar bien Llúria. En segunda jugada, Roger Peris cazó el rechace poniendo la cabeza y anotando el 2-1 por la Fundación a los 46 de juego.


Buena reacción de los hombres de Pons al gol inicial del Sabadell Nord y toda la segunda parte para afrontar con ventaja. Los vallesanos veían como sus planes se trastocaban por el gol de la Grama y, mientras tanto, los colomenses se sentían con fuerzas para dominar absolutamente el partido durante los primeros minutos de la segunda parte.
Con el marcador a favor y con el control del partido, el mister de la Grama introdujo los primeros cambios dando entrada a Edu Soler por Velasco (min.59) y Peña por Éric López (min.63). Hacía lo mismo Quico Díaz con un triple cambio.


Sin perder la seguridad defensiva, bien plantados en todo momento, los nuestros supieron mantener a raya los empujes del Sabadell Nord. Pero no hubo facilidades, los visitantes dieron un paso adelante en busca del empate poniendo a prueba a Luque. Mientras, respondía Óscar Muñoz con una lucha inmensa por banda derecha y un buen centro para Peris. El delantero colomense no pudo orientar su remate y el balón salió desviado. Además, por los nuestros caía lesionado Edu Soler que tenía que abandonar el terreno de juego diez minutos después de haber entrado.


Seguía moviendo el banquillo el técnico de la Grama para asestar el golpe de gracia al equipo vallesano. Con el Sabadell Nord pisando el campo rival y los azules buscando la contra, la entrada de Marçal en medio del campo y de Cristóbal en punta de ataque, debían servir para sentenciar.
Y así fue, salió bien la jugada de Pons y en una contra letal bien conducida por Peris el balón acaba en las botas de Cristóbal que no duda y hace subir el tercer gol al marcador cuando corría el minuto 84 de juego.


Pero la fiesta no iba a terminar aquí. Los finales de partido en Can Peixauet vienen siempre cargados de goles y, a los 88 minutos, una internada de Roger Peña por banda izquierda acaba con el jugador de la Grama en el suelo dentro del área. No lo dudó Javier Crespo señalando los once metros y tampoco lo dudó Cristóbal para batir a su y anotar el 4-1.


Con el tiempo cumplido, cuando el colegiado ya tenía el silbato en la boca para poner punto y final al partido, Jairo enganchó un potente disparo desde la frontal directo a la escuadra izquierda de Luque y anotando el 4-2 con el que finalizó el encuentro.


Esta victoria de los chicos de Juanma Pons supone la séptima de la temporada, nos da un paso adelante en la clasificación después de las derrotas de Palamós y Mataró pero, sobre todo, deja buenas sensaciones en una plantilla que ha jugado muy buen partido contra el Sabadell Nord y donde todos han estado a un nivel muy alto, tal y como se espera de estos jugadores que todavía tienen mucho que decir en este campeonato.


La próxima semana, antes del parón navideño, visitaremos el Municipal Germans Montalvo pero el partido no será en domingo sino que se ha cambiado el horario y el encuentro será el sábado 21 de diciembre a las 16h.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 1CAT1

Por admin