Marc del cadet D i Arnau del cadet B els grans triomfadors del cap de setmana.

Cadet A:

Vilassar Dalt 0 CA1
Gran victòria del cadet A que després de portar setmanes buscant-la es va emportar els 3 punts a Santa Coloma.
Primers 40 minuts on tot i ser la Grama l’equip millor plantat en el terreny de joc i el dominador, acabava amb l’ocasió més clara a favor de Vilassar de Dalt. 0-0 al descans!
A la represa, el partit es va obrir molt més i va donar peu a moltes més ocasions per ambdós bàndols. En el minut 52 i després d’una jugada afortunada per als visitants Oliver posava el 0-1 al marcador. A partir d’aquí el Vilassar buscava l’empat i la Grama contrarestava amb contraatacs per fer el segon. Tots dos conjunts van disposar d’ocasions per moure el marcador, però al final aquest va ser inamovible i va acabar amb la victòria colomenca.

Vilassar dalt 0 CA 1
Gran victoria del cadete A que después de llevar semanas mereciéndola, se trajo los 3 puntos a Santa Coloma.
Primeros 40 minutos donde a pesar de ser la Grama el equipo mejor plantado en el terreno de juego y el dominador, acababa con la ocasión más clara a favor del Vilassar de Dalt. 0-0 al descanso!
En la reanudación, el partido se abrió mucho más y dio pié a muchas más ocasiones por ambos bandos. En el minuto 52 y tras una jugada afortunada para los visitantes, Oliver ponía el 0-1 en el marcador. A partir de aquí el Vilassar buscaba el empate y la Grama contrarrestaba con contragolpes para hacer el segundo. Ambos conjuntos dispusieron de ocasiones para mover el marcador , pero al final este fue inamovible y terminó con la victoria colomense.

Cadet B:

Montañesa 1-0 CB
Partit de poder a poder que s’encarrega de trencar l’àrbitre. Primera part molt dura i competida que ens xiula una pena màxima inexistent però que resol amb un gran parada un gran Arnau.
L’àrbitre seguia xiulant tot a favor del de casa i així és molt difícil contra el líder imbatut. A la segona part vam canviar i vam intentar llançar més, la pilota està més en el seu camp però no vam aconseguir materialitzar les 3 oportunitats que tenim, ells han creat alguna també, sobretot a pilota aturada que solucionava el millor Arnau. Però faltant un minut per al final en una acció aïllada treuen un xut amb l’esquerra des del vèrtex de l’àrea que no pot fer res el nostre porter. Mal gust de boca, no es pot guanyar el líder amb un àrbitre així, felicitar a tots els meus nois pel partit que s’han marcat, ressaltar a Arnau el porter i Castaño central dret.

Montañesa 1-0 CB
Partido de poder a poder que se encarga de romper el árbitro…primera parte muy dura y competida que nos pita una pena máxima inexistente pero que resuelve con un tremendo paradón un gran Arnau.
El árbitro seguía pitando todo a favor del de casa y así es muy difícil contra el líder imbatido. En la segunda parte cambiamos e intentamos lanzar más,la pelota está más en su campo pero no logramos materializar las 3 oportunidades que tenemos,ellos han creado alguna también, sobretodo a balón parado que solucionaba el mejor Arnau. Pero faltando un minuto para el final en una acción aislada sacan un zurdazo desde el vértice del área que no puede hacer nada nuestro portero. Mal sabor de boca,no se puede ganar al líder con un árbitro así, felicitar a todos mis chicos por el partido que se han marcado, resaltar a Arnau el portero y Castaño central derecho.

Cadet C:

Cadet C 0 Congres 1
Partit on cap dels equips va sortir concentrat en el partit, cometent molts errors i sense ocasions clares de gol, només una ocasió clara per als locals en els primers 20 minuts. La segona part i amb 0-0 començaria amb domini de la Grama. En sortida de pilota dels de Kevin Pérez i després d’un error en una passada, arribaria el 0-1 per als visitants en clar fora de joc després d’un rebot d’ells mateixos. A partir d’aquí, seria un setge de joc i ocasions de la Grama que sense estar encertat en ell àrea rival es quedaria sense premi després de tot l’esforç realitzat.

 

Cadete C 0 Congres 1
Partido donde ninguno de los equipos salió concentrado en el partido, cometiendo muchos errores y sin ocasiones claras de gol, solo una ocasión clara para los locales en los primeros 20 minutos . La segunda parte y con 0-0 empezaría con dominio de la Grama. En salida de balón de los de Kevin Pérez y tras un error en un pase, llegaría el 0-1 para los visitantes en claro fuera de juego después de un rebote de ellos mismos. A partir de ahí, sería un asedio de juego y ocasiones de la Grama que sin estar acertado en él área rival se quedaría sin premio después de todo el esfuerzo realizado.

Cadet D:

Cadet D 0 Pedraza 3.
Gran treball contra el líder que a golejat a tots, ens vam anar al descans 0-0 llàstima que en el primer minut de la segona ens hem ficat un en pròpia porta i ja s’han desinflat una mica. Cal destacar l’actuació del nostre porter Marc amb parades espectaculars.

 

Cadete D 0 Pedraza 3.
Gran trabajo contra el líder que a goleado a todos, nos fuimos al descanso 0-0 lástima que en el primer minuto de la segunda nos hemos metido uno en propia puerta y ya se han desinchado un poco. Destacar la actuación de nuestro portero Marc con paradas espectaculares.

Cadet E:

Can Buxeres 0-3 Cadet E

Veníem de tres setmana seguides perdent tot i que les últimes dues competint molt bé contra els colíders, avui era partit que tocava guanyar, i el treball s’ha fet molt bé, a la primera part hem sortit molt bé i en els primers 10 min hem ficat el primer, després ens hem desinflat i ells han estat millors tenint alguna que una altra ocasió.

Segona part hem estat molt superiors en tots els aspectes i han caigut dos més i ells sense cap ocasió.

Gols de Rayn (2), Moya

Can Buxeres 0-3 Cadete E

Veníamos de tres semana seguidas perdiendo aunque las últimas dos compitiendo muy bien contra los colideres, hoy era partido que tocaba ganar, y el trabajo se ha hecho muy bien, en la primera parte hemos salido muy bien y en los primeros 10 min hemos metido el primero, después nos hemos desinflado y ellos han sido mejores teniendo alguna que otra ocasión.

Segunda parte hemos sido muy superiores en todos los aspectos y han caído dos más y ellos sin ninguna ocasión.

Goles de Rayn(2), Moya

Cadet F:

CF 3 Penitens 4
Partit molt igualat, sienpre a remolc, nosortos vam posar el joc i ells trencant el joc a força de cop i buscant la sentència. A falta de 2 minuts en un fora de joc claríssim ens marcarien el 3 a 4 final. Una derrota no merescuda.

CF 3 Penitens 4
Partido muy igualado, sienpre a remolque, nosortos pusimos el juego y ellos ronpiendo el juego a base de golpeo y buscando el fallo. A falta de 2 minutos en un fuera de juego clarísimo nos marcarían el 3 a 4 final. Una derrota no merecida.