Gairebé ple dels nostres Alevins.

Aleví A:

1r i 2n quart amb un futbol de saló a un nivell associatiu excel·lent.
3r quart vam perdre la col·lació al camp i després d’una falta perduda marca
el Sant Andreu.
4t reprenem el pols del partit i vam acabar 5-1.
Pol per un penal.

Aquest és el camí.

1º y 2º cuarto con un fútbol de salón a un nivel asociativo excelente.
3er cuarto perdimos la colación en el campo y tras una falta perdida marca
el Sant Andreu.
4º retomamos el pulso del partido y acabamos 5-1.
Pol para un penalty.

Este es el camino.

Aleví B:

AB 3-1 Juventus.

Partit rebuscat a casa, contra un rival de la zona baixa de la classificació però que ens va posar les coses super complicades. Es van avançar 0-1 gràcies a un error nostre, però vam tenir una bona reacció i vam aconseguir col·locar-nos amb 2-1 abans que acabarà la mitja part. Els dos últims quarts ja van ser més tranquils i sentenciem el partit amb un gol més. Partit que ens ensenya a competir cada partit com si fos una final per que en aquestes categories … tots et poden guanyar. Bon partit … A seguir. Rematem el partit en el 4t quart amb un golàs de falta al final.

AB 3-1 Juventus.

Partido rebuscado en casa, contra un rival de la zona baja de la clasificación pero que nos puso las cosas super complicadas. Se adelantaron 0-1 gracias a un error nuestro, pero tuvimos una buena reacción y conseguimos colocarnos con 2-1 antes de que acabará la media parte. Los dos últimos cuartos ya fueron más tranquilos y sentenciamos el partido con un gol más. Partido que nos enseña a competir cada partido como si fuera una final por que en estas categorías… todos te pueden ganar. Buen partido… A seguir. Rematamos el partido en el 4º cuarto con un golazo de falta al final.

Aleví C:

Aleví C 3 Europa 0

Partit on si el aleví guanyava acabava la primera volta de la lliga en quarta posició sent tots de primer any.

Era un partit amb molta motivació per a la fundació on en el minut 10 ja anava guanyant 2-0 gràcies als gols de Quique i Omar. Després el partit va començar a ser més avorrit ja que la Grama en 10 ‘pràcticament havia liquidat el partit.

Després Omar marcaria el 3-0.

Alevin C 3 Europa 0

Partido donde si el alevin ganaba terminaba la primera vuelta de la liga en cuarta posición siendo todos de primer año.

Era un partido con mucha motivación para la fundación donde en el minuto 10 ya iba ganando 2-0 gracias a los goles de quique y Omar. Luego el partido empezó a ser más aburrido ya que la grama en 10’ prácticamente había liquidado el encuentro.

Luego Omar marcaría el 3-0.

Aleví D:

AD 4-Martinec 0
Partit controlat des del principi moltes ocasions poca efectivitat primer quart vam guanyar 1-0 però no comencem fins segona part a ser mes efectius marcant 2_3_4 bona feina i tres punts que ens sap a glòria.

AD 4-Martinec 0
Partido controlado desde el principio muchas ocasiones poca efectividad primer cuarto ganamos 1-0 pero no empezamos hasta segunda parte a ser mas efectivos marcando 2_3_4 buen trabajo y tres puntos que nos sabe a gloria.

Aleví  E:

Racing Sarria 0 Aleví E 14
Potser els dos primers millors quarts de la temporada arribant amb toc i creant situacions d’un contra un al porter, els dos següents quarts el rival ja estava entregat.

Racing Sarria 0 Alevin E 14
Quizás los dos primeros mejores cuartos de la temporada llegando con toque y creando situaciones de uno contra uno al portero, los dos siguientes cuartos el rival ya estaba entregado.

Aleví F:

AF 8-3 Singuerlin.

Partit rodó on en la primera jugada del partit ja anàvem guanyant 1-0, amb una pressió alta molt bona. A la mitja part ens vam anar 4-1 guanyant. Destacar a Assier i David dos golejadors que estan en molt bon moment.
Equip de la zona alta de la classificació i +3 punts importantíssims.

AF 8-3 Singuerlin.

Partido redondo donde en la primera jugada del partido ya ibamos ganando 1-0, con una presión alta muy buena. A la media parte nos fuimos 4-1 ganando. Destacar a Assier y David dos goleadores que están en muy buen momento.
Equipo de la zona alta de la classificacion y +3 puntos importantisimos.

Aleví G:

Congres 10-0 AG
Partit vergonyós, mal joc, mala actitud i derrota merescuda davant el líder no gaire més a afegir.

Congres 10-0 AG
Partido vergonzoso, mal juego, mala actitud y derrota merecida ante el líder no mucho más que añadir.