Mal cap de setmana per als nostres Prebenjamins.

Pre Benjamí A:

Descansa

Pre Benjamí B:

Pre b 4

Sant Martin comptal mai 5

Vam començar el partit sense ritme. En els primers minuts i per la falta de concentració ens marquen el 0-1.
La reacció va ser bona i vam empatar en la següent jugada. Ja en el segon quart, el millor de la grama, ens refem dels primers minuts i el bon joc dóna els seus fruits i vam aconseguir dos gols i posar-nos 3-1 al marcador. Seguit de bones ocasions que per mala sort no es materialitzen s’acaba la primera part.

Després de la represa mateixa tònica, ocasions fallades, mala sort i no acabem de tancar el partit. Això ho aprofita el rival per empatar.
En l’últim quart decisiu i amb més cor que cap ens bolquem en atac i el rival ho aprofita i marca 3-4. Els nervis ens fa ser imprecisos i errar ocasions clares. S’aconsegueix empatar el partit. Tot i així es segueix tenint mala sort cara al gol unes vegades el seu porter, el millor de la trobada i altres els pals eviten que ens posem en avantatge. Al final una errada en la sortida de pilota ens costa el definitiu 4, -5 al marcador.

Partit per oblidar i pensar en la gran Temporada què s’està fent i recuperar els ànims d’un grup que no estava acostumat a perdre. Gran equip ens queda moltes coses importants per fer.

 

Pre b 4

Sant Martin condal 5

Comenzamos el partido sin ritmo. En los primeros minutos y por la falta de concentración nos marcan el 0-1.
La reacción fue buena y empatamos en la siguiente jugada. Ya en el segundo cuarto, el mejor de la grama, nos reacemos de los primeros minutos y el buen juego da sus frutos y conseguimos dos goles y ponernos 3-1 en el marcador. Seguido de buenas ocasiones que por mala fortuna no se materializan acaba la primera parte.

Después de la reanudación misma tónica, ocasiones falladas, mala suerte y no acabamos de cerrar el partido. Esto lo aprovecha el rival para empatar.
En el último cuarto decisivo y con más corazón que cabeza nos volcamos en ataque y el rival lo aprovecha y marca 3-4. Los nervios nos hace ser imprecisos y errar ocasiones claras. Se consigue empata el partido. Aún así se sigue teniendo mala suerte cara al gol unas veces su portero, el mejor del encuentro y otras los palos evitan que nos pongamos en ventaja. Al final un error en la salida de balón nos cuesta el definitivo 4,-5 en el marcador.

Partido para olvidar y pensar en la gran Temporada qué se está haciendo y recuperar los ánimos de un grupo que no estaba acostumbrado a perder. Grande equipo nos queda muchas cosas importantes por hacer.

Pre Benjamí C:

Preb C: 0-15, partit sense complicacions, sense arribades del rival, a mesura que avançava el partit s’anaven veient més passades i jugades més elaborades, una setmana més primers.

Preb C: 0-15, partido sin complicaciones, sin llegadas del rival, a medida que avanzaba el partido se iban viendo más pases y jugadas más elaboradas, una semana más primeros.

Pre Benjamí D:

Prebenjamí D 2-0 Sant Andreu: Partit en el qual no hem donat el nostre millor nivell però si que hem estat contundents, per davant en el marcador durant tot el partit, és la nostra tercera victòria consecutiva i es comencen a mostrar el bon joc de l’equip en resultats. Toca treballar molt de cara a la setmana que ve però la progressió és positiva.

Prebenjamín D 2-0 Sant Andreu: Partido en el cual no hemos dado nuestro mejor nivel pero si que hemos sido contundentes, por delante en el marcador durante todo el encuentro, es nuestra tercera victoria consecutiva y se empiezan a mostrar el buen juego del equipo en resultados. Toca trabajar mucho de cara a la semana que viene pero la progresión es positiva.

Pre Benjamí E:

Les dues primeres parts van estar renyides, però ells es van posar per davant, ja en les dues ultimes ells es van imposar i no aconseguim fer res més.

Las dos primeras partes estuvieron reñidas, pero ellos se pusieron por delante, ya en las dos ultimas ellos se impusieron y no logramos hacer nada mas.