La primera victòria del nostre Benjamí A.

Benjamí A:

Partit molt disputat en el primer temps, ens posem amb un 0-1, a més comptàvem amb un mal arbitraje.Se posen tres a un, molta culpa la té el senyor col·legiat però vist com de malament ho fa, l’equip es posa les piles i demostren que hi són, últim quart, els remuntem i vam guanyar 3-4.
Gran partit.

Partido muy disputado en el primer tiempo, nos ponemos con un 0-1, además contábamos con un mal arbitraje.Se ponen tres uno, mucha culpa la tiene el señor colegiado pero visto lo mal que lo hace, el equipo se pone las pilas y demuestran que están ahí, último cuarto, les remontamos y ganamos 3-4.
Partidazo.

Benjamí B:

Martinenc 4 BB 0
Partit amb molta intensitat des del primer quart vam sortir adormits i el rival es posa per davant.
Partit molt negre de cara a porta amb tretze rematades a porta i un penal fallat. Queda feina.

Martinenc 4 BB 0
Partido con mucha intensidad desde el primer cuarto salimos dormidos y el rival se pone por delante.
Partido muy negro de cara a puerta con trece remates a puerta y un penalti fallado. Queda trabajo.

Benjamí C:

Derrota en un dels camps més complicats de la categoria, com és el del Sant Andreu. Tot i mantenir una molt bona imatge, controlar en tot moment la possessió i avançar-se al marcador en el primer quart, el Sant Andreu va saber reaccionar i amb molta més eficàcia que la Grama, va aconseguir remuntar el partit.

Derrota en uno de los campos más complicados de la categoría, como es el del Sant Andreu. A pesar de mantener una muy buena imagen, controlar en todo el momento la posesión y adelantarse en el marcador en el primer cuarto, el Sant Andreu supo reaccionar y con mucha más eficacia que la Grama, consiguió remontar el partido.

Benjamí D:

PB Villaverde Penitents 2-4 BD

Partit on la Grama fins i tot malgrat la victòria mai va jugar al 100% de les seves possibilitats. Van començar malament els visitants on es van trobar amb un gol en contra. Després del gol, van despertar i ràpidament van posar terra pel mig amb el 1-3. La segona part va ser amb el mateix rol, ells van retallar distàncies i la Grama patint fins al final per emportar-se uns tres punts molt valuosos.

PB Villaverde Penitentes 2-4 BD

Partido donde la grama aun a pesar de la victoria nunca jugó al 100% de sus posibilidades. Empezaron mal los visitantes donde se encontraron con un gol en contra. Después del gol, despertaron y rapidamente pusieron tierra de por medio con el 1-3. La segunda parte fue con el mismo rol, ellos recortaron distancias y la grama sufriéndo hasta el final para llevarse unos tres puntos muy valiosos.

Benjamí E:

Barcino 4-2 Benjamin I
Molt bon partit dels nostres xavals malgrat el resultat davant un dels equips més fort de la nostra lliga. Els locals es van avançar per dues vegades i en ambdues ocasions ens vam reposar i vam empatar el partit arribant al quart quart empatant a 2 gols després de no aprofitar diverses ocasions, inclosos dos pals, a cinc minuts del final dos errors nostres en el centre del camp van propiciar 2 contraatacs que van ser aprofitats pel rival tot i el bon treball del nostre porter.
Seguim creixent.

Barcino 4 – 2 Benjamin E
Muy buen partido de nuestros chavales pese el resultado frente a uno de los equipos más fuerte de nuestra liga. Los locales se adelantaron por dos veces y en ambas ocasiones nos repusimos y empatamos el partido llegando al cuarto cuarto empatando a 2 goles tras no aprovechar varias ocasiones, incluidos dos palos, a cinco minutos del final dos errores nuestros en el centro del campo propiciaron dos contraataques que fueron aprovechados por el rival pese al buen trabajo de nuestro portero.
Seguimos creciendo.

Benjamí F:

Hem començat el partit força bé, però ja després a hagut un moment en el qual els nens han baixat molt i aquí ha estat quan el rival ha estat més atent que nosaltres i han aconseguit la victòria, però bé, seguim treballant.

Hemos empezado el partido bastante bien, pero ya luego a habido un momento en el cual los niños han bajado mucho y ahí ha sido cuando el rival ha estado mas atento que nosotros y han conseguido la victoria, pero bueno, seguimos trabajando.