Infantil A invicte !!

29/01/2019

Infantil A:

Partit extrany del l’infantil davant un bon rival, no sortim amb l’actitud necessària ja que ells eren un equip de primer any on estaven molt ben col·locats i amb bon joc.
A la primera part no vam saber desplegar el nostre joc, un gol d’Iván fora de l’àrea amb el que arribaríem al descans. Després de la xerrada de la mitja part els colomencs van sortir com esperava l’entrenador, pressionant a dalt i sense deixar opcions al rival. Un gol en pròpia Mario i un doblet de Kevin van posar el 5-0 al marcador, tot i que el gram no va jugar com és habitual van ser efectius i es van endur els 3 punts que fa invicte a aquest equip en la primera volta.

Brian Espinola: portem dues setmanes sense poder desplegar el joc que entrenem, també és normal perquè ens estudien molt els rivals com nosaltres a ells, em quedo amb la primera volta que han fet només han perdut 2 punts, però cal ser realista, mantenir el cap al seu lloc, i saber que la segona volta pot ser molt més complicada. Toca seguir treballant i anar pas a pas per aconseguir l’objectiu al final. Ells són efectius i treuen els partits endavant, però cal més. Però estic orgullós d’ells que setmana rere setmana superen els rivals i deixen la porteria a 0. Ara toca seguir treballant i aprenent dels errors.

Partido raro del infantil ante un buen rival, no salimos con la actitud necesaria ya que ellos eran un equipo de primer año donde estaban muy bien colocados y con buen juego.
En la primera parte no supimos desplegar nuestro juego, un gol de Iván fuera del área con el que llegariamos al descanso. Tras la charla de la media parte los colomenses salieron como esperaba el entrenador, apretando arriba y sin dejar opciónes al rival. Un gol en propia Mario y un doblete de Kevin pusieron el 5-0 en el marcador, aunque la grama no jugó como es habitual fueron efectivos y se llevaron los 3 puntos que hace invicto a este equipo en la primera vuelta.

Brian espinola: llevamos dos semanas sin poder desplegar el juego que entrenamos, también es normal porque nos estudian mucho los rivales como nosotros a ellos, me quedo con la primera vuelta que han hecho solo han perdido 2 puntos, pero hay que ser realista, mantener la cabeza en su sitio, y saber que la segunda vuelta puede ser mucho más complicada. Toca seguir trabajando e ir paso a paso para conseguir el objetivo al final. Ellos son efectivos y sacan los partidos adelante, pero hace falta más. Pero estoy orgulloso de ellos que semana tras semana superan a los rivales y dejan la portería a 0. Ahora toca seguir trabajando y aprendiendo de los errores.

Infantil B:

Bon partit, vam jugar el segon nosaltres, contra el tercer el Catalunya estant dos punts per darrere nostres. Partit importantíssim per estar allà dalt disputant els primers llocs de la Lliga. Els nens van estar bé, es van tenir diverses ocasions que no es van materialitzar, partit amb molta rivalitat, en els compassos finals van tenir una oportunitat i ens van fer el 0 a 1 el resultat dolent per a nosaltres però bé, a seguir jugant i competint.
A veure, queda tota una segona volta ha estat una ensopegada que no esperàvem avui era un partit molt important per a nosaltres comptàvem amb treure els tres punts quedant-nos aquí amb el líder a 6 punts.

Buen partido, jugamos el segundo nosotros, contra el tercero el Cataluña estando dos puntos por detrás nuestros. Partido importantísimo para estar ahí arriba disputando los primeros puestos de la Liga. Los niños estuvieron bien, se tuvieron varias ocasiones que no se materializaron, partido con mucha rivalidad,en los compases finales tuvieron una oportunidad y nos hicieron el 0 a 1 el resultado malo para nosotros pero bueno, a seguir jugando y compitiendo.
A ver, queda toda una segunda vuelta ha sido un traspié que no esperábamos hoy era un partido muy importante para nosotros contábamos con sacar los tres puntos quedándonos ahí con el lider a 6 puntos.

Infantil C:

Va tocar jugar al camp del segon classificat. Al minut 2 una pilota aèria que bota i passa per sobre del porter es converteix en el primer gol, si a més afegim una badada en el min. 3 que converteix en gol i ens condemna amb un 2 a 0. A partir d’aquí el rival era infinitament superior i vam anar encaixant gol després gol fins que a la segona part vam millorar bastant l’actitud i treballem més.

Tocó jugar en el campo del segundo clasificado. En el minuto 2 un balón aéreo que bota y pasa por encima del portero se convierte en el primer gol, si además añadimos un despiste en el min. 3 que se convierte en gol y nos condena con un 2 a 0. A partir de ahí el rival era infinitamente superior y fuimos encajando gol tras gol hasta que en la segunda parte mejoramos bastante la actitud y trabajamos más.

Infantil D:

Sant Cristòfol 0 infantil D 0
Partit amistós, a l’equip ha competit bé i hem jugat bé a estones però ens costa molt acabar les jugades en gol.

Sant Cristóbal 0 infantil D 0
Partido amistoso en el equipo ha competido bien y hemos jugado bien a ratos pero nos cuesta mucho finalizar las jugadas en gol.

Infantil E:

IE 2-5 Florida

Partit que ha estat dominat per nosaltres tota la primera part. Teníem moltes ocasions i el rival no ens provocava perill. De totes tan sols hem aconseguit encaixar un gol. Mitja part 1-0 guanyant. La segona part se’ns ha vingut tot a sobre, el rival apretava una mica més i teníem diversos nens lesionats. La meitat de l’equip estava fora del partit ja que el rival no tenia respecte i ens provocava tant verbalment com en segons quins jugades. Finalment hem acabat 2-5.

Hem de seguir treballant ja que podem fer molt més.

Partido que ha sido dominado por nosotros toda la primera parte. Teníamos muchas ocasiones y el rival no nos provocaba peligro. De todas tan sólo hemos conseguido encajar un gol. Media parte 1-0 ganando. La segunda parte se nos ha venido todo encima, el rival apretaba un poco más y teníamos varios niños lesionados. La mitad del equipo estaba fuera del partido ya que el rival no tenía respeto y nos provocaba tanto verbalmente como en según que jugadas. Finalmente hemos acabado 2-5.

Tenemos que seguir trabajando ya que podemos hacer mucho más.