Juvenil B és l’únic que guanya.

Juvenil A:

Bon començament del partit anotant en el minut 2 una falta lateral votada per Joel i rematada per Lucas. A partir d’aquí, la possessió de la pilota ens la repartim entre els dos equips sent nosaltres els més verticals i creant les suficients ocasions per poder anotar el segon. A la segona part vam tornar a sortir endollats i sent ambiciosos, però en dos córners que no vam defensar bé el Europa li va donar la volta al marcador. A partir d’aquí l’equip va perdre la concentració. El tercer va arribar de penal innecessari comès per Víctor i el quart en un nou servei de córner.

Buen comienzo del partido anotando en el minuto 2 una falta lateral votada por Joel y rematada por Lucas. A partir de ahí, la posesión del balón nos la repartimos entre los dos equipos siendo nosotros los más verticales y creando las suficientes ocasiones para poder anotar el segundo. En la segunda parte volvimos a salir enchufados y siendo ambiciosos, pero en dos saques de esquina que no defendimos bien el Europa le dió la vuelta al marcador. A partir de ahí el equipo perdió la concentración. El tercero llegó de penalti innecesario cometido por Víctor y el cuarto en un nuevo saque de esquina.

Juvenil B:

Seguim amb dinàmica positiva, un mal inici tant de joc com d’actitud, pobre, i sense idees, ja que vam canviar el nostre model de joc sense saber la raó (joc directe) que no va amb el nostre estil, ja que som creatius, i de bona associació, i una situació desagradable per a qualsevol equip, la lesió del nostre porter, que ha de ser substituït (no greu la lesió)
En aquest moment de confusió pel canvi, ens trobem amb un resultat en contra, tot això als poc minuts de la substitució, però el veure’ns darrere al marcador, corregint un parell de posicions, afegint alguna consigna clara que ajuda al jugador a una posició específica, es troben més línies de passada pels passadissos interiors, que en aquell moment del partit era el més efectiu, i els nostres millors jugadors tenint més protagonisme vam empatar.
Però una altra situació incomprensible per no treure la pilota en una segona jugada, creada pel rival dins l’àrea, no sabent rebutjar la pilota fora de la zona de perill, un rebot torna a posar al Alzamora per davant, però la dinàmica de l’equip segueix sent la mateixa, pressió en zona mitjana, buscant les bandes en joc associatiu, generem ocasions de gol, fins al punt que abans de finalitzar la primera part vam marcar l’empat.
Amb aquesta empenta i bona actitud a la segona part sentenciem en partit amb el 3-2, 4-2, i ara a per la segona volta
A seguir treballant.

Seguimos con dinámica positiva , un mal inicio tanto de juego como de actitud ,pobre ,y sin ideas , ya que cambiamos nuestro modelo de juego sin saber la razón ( juego directo ) que no va con nosotros estilo, ya que somos creativos , y de buena asociación, y una situación desagradable para cualquier equipo ,la lesión de nuestro portero, que tiene que ser sustituido ( no grave la lesión )
En ese momento de confusión por el cambio ,nos encontramos con un resultado en contra, todo esto a los poco minutos de la sustitución ,pero el vernos detrás en el marcador,corrigiendo un par de posiciones, añadiendo alguna consigna clara que ayuda al jugador en una posición específica , se encuentran más líneas de pase por los pasillos interiores, que en aquel momento del partido era lo más efectivo, y nuestros mejores jugadores teniendo más protagonismo empatamos.
Pero otra situación incompresible por no sacar el balón en una Segunda jugada , creada por el rival dentro del área, no sabiendo rechazar el balón fuera de la zona de peligro , un rebote vuelve a poner al Alzamora por delante, pero la dinámica del equipo sigue siendo la misma , presión en zona media , buscando las bandas en juego asociativo,generamos ocasiones de gol , hasta el punto que antes de finalizar la primera parte marcamos el empate.
Con ese empuje y buena actitud en la segunda parte sentenciamos en partido con el 3-2, 4-2 , y ahora a por la segunda vuelta
A seguir trabajando.

Juvenil C:

CAN BUXERES 5-2 JC
Visita al lider amb ganes de puntuar però camp petit i molt joc aeri li va fer molt de mal a la Fundacion. Primera part amb poc control de pilota i molt balon parat va fer que la fundació marxés al descans amb un 3-1 en xuts del rival. La segona part la fundació intent escurçar distàncies però el pal i el porter local ho van evitar i amb altres dos gols a baló parat la fundació no sota els braços i assoliment escurçar distàncies ja en el temps de descompte. Camp dificil on el resultat va ser de 5-2.

CAN BUXERES 5-2 JC
Visita al lider con ganas de puntuar pero campo pequeño y mucho juego aereo le hizo mucho daño a la Fundacion. Primera parte con poco control de balón y mucho balon parado hizo que la fundacion se fuera al descanso con un 3-1 en chutes del rival. La segunda parte la fundacion intento acortar distancias pero el palo y el portero local lo evitaron y con otros dos goles a balon parado la fundacion no bajo los brazos y logro acortar distancias ya en el tiempo de descuento. Campo dificil donde el resultado fue de 5-2.