A la tarda del 06 de maig al Nou Municipal de la Grama va ser presentat Manuel Peláez Cañizares com a nou entrenador del Primer Equip de la Fundació Esportiva Grama. ADN Grama, l’actual tècnic del Juvenil A va aconseguir l’ascens a Preferent i aquesta temporada està lluitant per l’ascens a Divisió d’Honor.

Manu Peláez: «Molt agraït per l’oportunitat que se’m dóna, sé que no és fàcil i és valent donar l’oportunitat a un entrenador del juvenil. Molt satisfet a nivell personal perquè és el primer equip de la meva ciutat, com a colomenc molt il·lusionat. Buscarem l’ADN de Santa Coloma, un equip valent, que surti a buscar el rival i que ho donin tot fins al final. Des d’avui treballarem amb en Josep per a tenir una plantilla que il·lusioni. La idea és fer uns fonaments forts de treball i nodrir-se de la base, que cada cop siguin més els jugadors que pugin del juvenil al primer equip. El meu objectiu és que la ciutat s’identifiqui amb la Grama i tornem a tenir un estadi ple.»

Josep Sicart (director esportiu): «Hem apostat per Manu per diverses raons. És un entrenador de la casa, ha realitzat una gran temporada amb el Juvenil A i creiem que pot aportar allò que volem com a entitat, marcar una filosofia de club i que tingui una mirada cap avall, fer créixer l’equip des de baix. El seu objectiu és que treballi, que tregui jugadors, que la gent de la base s’identifiqui amb el primer equip. Esportivament que sigui un equip treballador, amb il·lusió, bon joc i els resultats ja vindran però encara no podem marcar-li un objectiu.»

En la tarde del 06 de mayo en el Nou Municipal de la Grama fue presentado Manuel Peláez Cañizares como nuevo entrenador del Primer Equipo de la Fundació Esportiva Grama. ADN Grama, el actual técnico del Juvenil A consiguió el ascenso a Preferente y esta temporada se encuentra luchando por el ascenso a División de Honor.

Manu Peláez: «Muy agradecido por la oportunidad que se me da, sé que no es fácil y es de valientes darle la oportunidad a un entrenador del juvenil. Muy satisfecho a nivel personal porqué es el primer equipo de mi ciudad, como colomense muy ilusionado. Buscaremos el ADN de Santa Coloma, un equipo valiente, que salga a buscar al rival y que lo den todo hasta el final. Desde hoy vamos a trabajar con Josep para que tener una plantilla que ilusione. La idea es hacer unos cimientos fuertes de trabajo y nutrirse de la base, que cada vez sean más los jugadores que suben del juvenil al primer equipo. Mi objetivo es que la ciudad se identifique con la Grama y volvamos a tener un estadio lleno.»

Josep Sicart (director deportivo): «Hemos apostado por Manu por varias razones. Es un entrenador de la casa, ha realizado una gran temporada con el Juvenil A y creemos que puede aportar lo que queremos como entidad, marcar una filosofía de club y que tenga una mirada hacía abajo, hacer crecer el equipo desde abajo. Su objetivo es que trabaje, que saque jugadores, que la gente de la base se identifique con el primer equipo. Deportivamente que sea un equipo trabajador, con ilusión, buen juego y los resultados ya vendrán pero no podemos marcarle un objetivo todavía.»

Por admin