La tarda del dijous 06 de maig va ser presentat Josep Sicart Martí com a nou Director Esportiu de la Fundació Esportiva Grama. Amb gran experiència: dues etapas al Gimnàstic de Tarragona (2003-2007 / 2012-2013), col·laborador de la secretària tècnica de l’Sporting de Gijón, entre d’altres.

Aquest any va estar seguint la temporada de la Grama a Tercera RFEF. En la presentació el nou director esportiu de l’entitat va comentar: «vull aportar feina, la meva experiència i intentar aconseguir els objectius o almenys fer créixer aquesta entitat tan jove».

També va deixar clar la seva idea: «abans de marcar-me un objectiu he d’aterrar i veure quina és l’estructura i la situació que hi ha. Des de fora crec que cal fer créixer aquesta entitat i crear uns fonaments forts per aconseguir assolir un objectiu.»

En la tarde del jueves 06 de mayo fue presentado Josep Sicart Martí como nuevo Director Deportivo de la Fundació Esportiva Grama. Con gran experiencia: dos etapadas en el Gimnàstic de Tarragona (2003-2007 / 2012-2013), colaborador de la secretaria técnica del Sporting de Gijón, entre otros.

Este año estuvo siguiendo la temporada de la Grama en Tercera RFEF. En su presentación el nuevo director deportivo de la entidad comentó: «quiero aportar trabajo, mi experiencia y intentar conseguir los objetivos o al menos hacer crecer a esta entidad tan joven».

También dejó claro su idea: «antes de marcarme un objetivo debo aterrizar y ver cual es la estructura y la situación que hay. Desde fuera creo que hay hacer crecer a esta entidad y crear unos cimientos fuertes para conseguir alcanzar un objetivo.»

Por admin