Juvenil A al Sagnier

Després de la primera victòria, el Juvenil A, rep la visita del veïns de Sant Andreu.

-DBC-  El Juvenil de Kiku Parcerisas ha tingut moments de molt bon joc durant la temporada però la sort de cara a porteria o, altres vegades, la mala definició, llastraven a l’equip. Tot això es va acabar la setmana passada amb  un contundent victòria al Prat on la piloteta sí va fer justícia i els nostres van sumar els tres punts merescudament. Però la temporada avança i hem d’anar partit a partit.

La victòria carrega de moral però ja toca pensar en la U.E. Sant Andreu. El rival d’aquest diumenge ocupa la tretzena posició amb vuit punts. Només tenen un punt més que nosaltres i els han aconseguit amb 2 victòries (Unif. Bellvitge 2-5; Mercantil 1-3), 2 empats (Llagostera 1-1; Badalona 1-1) i 4 derrotes (Mataró 0-1; Espanyol 1-3; Prat 3-1 i Cornellà 0-2).

Els andreuencs tenen jugadors de gran nivell en totes les línies i conformen un equip que vol la pilota i busca atacar amb la possessió. Això obligarà als colomencs a estar molt atents a nivell defensiu i intentar contrarrestar el joc del rival per aconseguir ser els dominadors del partit.

Kiku Parcerisas analitza l’estat del Juvenil i afirma que “l’equip es troba en la seva particular millora continua, on esperem que la confiança de la primera victòria ens serveixi per reafirmar el bon joc del conjunt i ens porti a guanyar el primer partit a casa”.

Serà demà, a les 11:45h sobre la gespa del Municipal de la Grama. Coincideix en horari amb el partit del primer equip a la Guineueta però des de les xarxes socials de la Grama i, www.gramaradio.cat en directe, intentarem actualitzar el marcador sempre que ens sigui possible.

[divider]

Tras la primera victoria, el Juvenil A, recibe la visita de los vecinos de Sant Andreu.

-DBC- El Juvenil de Kiku Parcerisas ha tenido momentos de muy buen juego durante la temporada pero la suerte de cara a portería o, en otras ocasiones, la mala definición, lastraban al equipo. Todo esto se acabó la semana pasada con un contundente victoria en el Prat donde la pelotita sí hizo justicia y los nuestros sumaron los tres puntos merecidamente. Pero la temporada avanza y tenemos que ir partido a partido.

La victoria carga de moral pero ya toca pensar en la U.E. Sant Andreu. El rival de este domingo ocupa la decimotercera posición con ocho puntos. Sólo tienen un punto más que nosotros y los han conseguido con 2 victorias (Unif. Bellvitge 2-5; Mercantil 1-3), 2 empates (Llagostera 1-1; Badalona 1-1) y 4 derrotas (Mataró 0-1; Espanyol 1-3; Prat 3-1 y Cornellà 0-2).

Losa ndreuencs tienen jugadores de gran nivel en todas las líneas y conforman un equipo que quiere el balón y busca atacar con la posesión. Esto obligará a los colomenses a estar muy atentos a nivel defensivo e intentar contrarrestar el juego del rival para conseguir ser los dominadores del partido.

Kiku Parcerisas analiza el estado del Juvenil y afirma que «el equipo se encuentra en su particular mejora continua, donde esperamos que la confianza de la primera victoria nos sirva para reafirmar el buen juego del conjunto y nos lleve a ganar el primer partido en casa «.

Será mañana, a las 11: 45h sobre el césped del Municipal de la Grama. Coincide en horario con el partido del primer equipo en la Guineueta pero desde las redes sociales de la Grama y, www.gramaradio.cat en directo, intentaremos actualizar el marcador siempre que nos sea posible.

Por admin