‘Maneta’ de l’Infantil E

L’Infantil E va golejar 5-1 al CF Unificació Llefià D després d’una gran segona part.

Primera part igualada on la Grama no va estar del tot bé però tot i així van ser capaços d’anar-se’n al descans guanyant per 1-0. A l’inici de la segona meitat arribaria el segon gol local però seguien sense trobar el seu joc, i així arribaria el 2-1 de l’Llefià.

Després d’encaixar el gol la Grama va despertar i va desplegar un gran joc. Els colomencs es van anar a l’atac, van moure bé la pilota i sentenciant amb quatre gols. Ivanescu i Youssef amb dos gols, i Daniel Pérez van fer els gols de la Fundació.

El Infantil E goleó 5-1 al CF Unificación Llefià D tras una gran segunda parte.

Primera parte igualada donde la Grama no estuvo del todo bien pero aún así fueron capaces de marcharse al descanso ganando por 1-0. Al inicio de la segunda mitad llegaría el segundo gol local pero seguían sin encontrar su juego, y así llegaría el 2-1 de la Llefià.

Tras encajar el gol la Grama despertó y desplegó un gran juego. Los colomenses se fueron al ataque, movieron bien la pelota y sentenciando con cuatro goles. Ivanescu y Youssef con dos goles, y Daniel Pérez hicieron los goles de la Fundació.