Golejada del Cadet E

El Cadet E golejar 12-1 al CE Pla d’en Boet en un partit plàcid després de dues setmanes amb molta tensió i molt bona feina.

A l’inici del xoc als colomencs els va costar donar-li velocitat a la pilota però a poc a poc van anar trobant més còmodes i amb això van arribar els gols. La Grama va ser molt superior a un rival amb el que van patir a la primera volta (2-3). Va ser un partit per aprendre, assajar i donar minuts a tots els jugadors.

Gran partit de Víctor Quiñones que va obrir la llauna amb tres gols i més tard va fer el seu quart. El pitxitxi de l’equip Raúl López va fer un hat-trick. Molt bona feina també de Jean Paul (doblet) i Erdain (un gol). Van completar la golejada Arnau i Leroy.

El Cadete E goleó 12-1 al CE Pla d’en Boet en un partido plácido después de dos semanas con mucha tensión y muy buen trabajo.

Al inicio del choque a los colomenses les costó darle velocidad al balón pero poco a poco fueron encontrándose más cómodos y con ello llegaron los goles. La Grama fue muy superior a un rival con el que sufrieron en la primera vuelta (2-3). Fue un partido para aprender, ensayar y dar minutos a todos los jugadores.

Gran partido de Víctor Quiñones que abrió la lata con tres goles y más tarde hizo su cuarto. El pichichi del equipo Raúl López hizo un hat-trick. Muy buen trabajo también de Jean Paul (doblete) y Erdain (un gol). Completaron la goleada Arnau y Leroy.