Les coses no van sortir

La Fundació Esportiva Grama no va poder aprofitar la derrota del seu immediat perseguidor i proper rival (CE Manresa) després de caure a casa per 0-2 davant el CF Can Vidalet. Es trenca d’aquesta manera una ratxa de 15 jornades consecutives sense perdre.

Primera part en la qual a la Fundació li va faltar punteria i també un joc fluid per arribar amb més facilitat a l’àrea contrària. Per la seva banda el Can Vidalet va estar segur en defensa i va desplegar un gran joc amb arribades perilloses. Van començar millor els visitants encara que amb el pas dels minuts el joc es va anar igualant.

Juan Carlos, Iván o Buba van tenir el gol a les seves botes però els colomencs van perdonar i quan millor es trobaven ho van pagar. Era el minut 34 i en una bona jugada els d’Esplugues s’avançaven al marcador. La reacció dels locals va ser bona, 13 segons després d’encaixar el 0-1 Cristóbal va tenir l’empat.

Los dos equipos antes del pitido inicial en el centro del campo en el acto por Gabriel.

Fins al descans els dos equips van buscar el gol sense ocasions destacades. A la segona meitat a la Grama li va faltar l’última passada i també definició, mentre que el Can Vidalet va tornar a desplegar un bon futbol. Com en la primera els visitants van començar millor provant des de lluny.

La Grama va reaccionar i la tornada de Lamin després de diverses setmanes fora per lesió va donar un aire fresc a l’equip. Però seguia faltant gol, aquest es resistia. Per la seva banda un valent i guerrer rival va tenir les millors ocasions, però es van trobar amb dos grans aturades de Texeira i el cap de Juan Carlos per treure sota pals un gol cantat.

L’empat seguia sense arribar i va haver de debutar el nou davanter de l’equip, Jafar qui no va tenir l’oportunitat de xutar a porteria. I també el juvenil Ángel va entrar al camp per ajudar. La Fundació va fregar el gol en diferents ocasions de Lamin o Roberto Morales però sense sort.

En l’última jugada del partit amb la Grama bolcada en atac i jugant amb només tres defenses arribaria el 0-2. Un contraatac letal del Can Vidalet i en l’1 contra 1 el davanter rival batia al porter local.

ACTA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

La Fundació Esportiva Grama no pudo aprovechar la derrota de su inmediato perseguidor y próximo rival (CE Manresa) tras caer en casa por 0-2 ante el CF Can Vidalet. Se rompe de esta manera una racha de 15 jornadas consecutivas sin perder.

Primera parte en la que a la Fundació le faltó puntería y también un juego fluido para llegar con más facilidad al área contraria. Por su parte el Can Vidalet estuvo seguro en defensa y desplegó un gran juego con llegadas peligrosas. Empezaron mejor los visitantes aún que con el paso de los minutos el juego se fue igualando.

Juan Carlos, Iván o Buba tuvieron el gol en sus botas pero los colomenses perdonaron y cuando mejor se encontraban lo pagaron. Era el minuto 34 y en una buena jugada los de Esplugues se adelantaban en el marcador. La reacción de los locales fue buena, 13 segundos después de encajar el 0-1 Cristóbal tuvo el empate.

Hasta el descanso los dos equipos buscaron el gol sin ocasiones destacadas. En la segunda mitad a la Grama le faltó el último pase y también definición, mientras que el Can Vidalet volvió a desplegar un buen fútbol. Como en la primera los visitantes empezaron mejor probando desde lejos.

Los dos equipos antes del pitido inicial en el centro del campo en el acto por Gabriel.

La Grama reaccionó y la vuelta de Lamin tras varias semanas fuera por lesión dio un aire fresco al equipo. Pero seguía faltando gol, esté se resistía. Por su parte un valiente y guerrero rival tuvo las mejores ocasiones, pero se encontraron con dos paradones de Texeira y la cabeza de Juan Carlos para sacar bajo palos un gol cantado.

El empate seguía sin llegar y tuvo que debutar el nuevo delantero del equipo, Jafar quien no tuvo la oportunidad de chutar a portería. Y también el juvenil Ángel entró al campo para ayudar. La Fundació rozó el gol en diferentes ocasiones de Lamin o Roberto Morales pero sin suerte.

En la última jugada del partido con la Grama volcada en ataque y jugando con solo tres defensas llegaría el 0-2. Un contraataque letal del Can Vidalet y en el 1 contra 1 el delantero rival batía al meta local.