L’Infantil D suma un punt però va merèixer més

30/04/2017

L’Infantil D va empatar a tres gols davant el CF Don Bosco B però va merèixer millor sort.

Bon partit dels blaus que es van mostrar molt superiors al seu rival durant els 70 minuts de joc. Primera meitat igualada, a la Grama li costava finalitzar i fer l’última passada, mentre tant el Don Bosco va aconseguir avançar-se al marcador. A la segona part els colomencs van estar gairebé sempre jugant en camp contrari.

Últims deu minuts de joc espectaculars: Íker Fernández de penal va avançar a la Fundació, al minut 67 i 68 els locals van capgirar l’electrònic i abans del final Hèctor García va aconseguir fer el 3-3.

ID

El Infantil D empató a tres goles ante el CF Don Bosco B pero mereció mejor suerte.

Buen partido de los azules que se mostraron muy superiores a su rival durante los 70 minutos de juego. Primera mitad igualada, a la Grama le costaba finalizar y realizar el último pase, mientras tanto el Don Bosco consiguió adelantarse en el marcador. En la segunda pare los colomenses estuvieron casi siempre jugando en campo contrario.

Últimos diez minutos de juego espectaculares: Íker Fernández de penalti adelantó a la Fundació, en el minuto 67 y 68 los locales le dieron la vuelta al electrónico y antes del final Héctor García consiguió hacer el 3-3.