Derrota del Futsal Grama en un bon partit

30/04/2017

El Futsal Grama va caure derrotat 4-2 pel CE Vacarisses en un partit que va poder haver guanyat qualsevol.

Gran primera meitat de la Grama, de les millors de la temporada. Els blaus es van posar 0-2 amb gols de David Galvez i Sergi Sol, i jugant molt bé. Quan semblava que arribaria el tercer gol de la Grama en un petit error cauria el gol local. Amb 1-2 es va arribar a la mitja part i en el segon acte es veuria un Vacarisses més endollat.

Els locals li van donar la volta al partit. En els últims minuts i amb la Fundació jugant amb porter-jugador van tenir moltes ocasions però el gol es va resistir i mancant uns segons va marcar el rival el gol de la sentència.

futsalgrama

El Futsal Grama cayó derrotado 4-2 por el CE Vacarisses en un partido que pudo haber ganado cualquiera.

Gran primera mitad de la Grama, de las mejores de la temporada. Los azules se pusieron 0-2 con goles de David Galvez y Sergi Sol, y jugando muy bien. Cuando parecía que llegaría el tercer gol de la Grama en un pequeño error caería el gol local. Con 1-2 se llegó a la media parte y en el segundo acto se vería un Vacarisses más enchufado.

Los locales le dieron la vuelta al partido. En los últimos minutos y con la Fundació jugando con portero-jugador tuvieron muchas ocasiones pero el gol se resistió y a falta de unos segundos marcó el rival el gol de la sentencia.