L’Aleví E va guanyar a un combatiu rival

30/04/2017

L’Aleví E va guanyar 4-2 al CE PªBarc.Barcino G.

Bon partit dels dos equips. Barcino va aguantar el ritme fins que els va durar el físic, a l’esgotar-se de córrer darrere de la pilota la Grama va aconseguir dominar per complet. Emili Alejandro i dues vegades Sebas van donar una bona renda al seu equip abans d’arribar al descans. En el tercer quart els colomenc van començar adormits i això els va costar encaixar dos gols.

Amb 3-2 la Fundació va saber reconduir el joc i tornar a dominar, fins i tot a ampliar el marcador amb gol d’Íker Quintana.

alevE

El Alevín E ganó 4-2 al CE PªBarc.Barcino G.

Buen partido de los dos equipos. Barcino aguantó el ritmo hasta que les duró el físico, al agotarse de correr detrás del balón la Grama consiguió dominar por completo. Emili Alejandro y dos veces Sebas dieron una buena renta a su equipo antes de llegar al descanso. En el tercer cuarto los colomense empezaron dormidos y eso les costó encajar dos goles.

Con 3-2 la Fundació supo reconducir el juego y volver a dominar, incluso a ampliar el marcador con gol de Íker Quintana.