Al Municipal L’Hospitalet Centre s’enfrontaven dos equips que buscaven estrenar el seu caseller després de dues derrotes en l’inici de lliga, i el que tots dos buscaven ho van aconseguir amb un empat. L’Infantil D de la FE Grama va arrencar un 3-3 del camp del At.Hospitalense B.

Partit trepidant i amb molt de ritme, els nois d’Óscar Navarro van fer una primera part per emmarcar, amb una gran circulació de pilota, una enorme pressió després de pèrdua per recuperar la pilota i disposant de moltes arribades per poder gairebé sentenciar el partit en el primer temps però, tot i així, van marxar a vestidors amb només un marcador de 2-3.

Els gols d’Adrián Gutiérrez, Joan Rojo i Raúl López van donar avantatge als colomencs mentre els rivals en les seves dues úniques arribades van marcar. La segona part va ser menys atractiva però molt més emocionant pels canvis; l’àrbitre a falta de 10 minuts pel final expulsaria per doble groga a Javier Hidalgo i malgrat això l’equip va seguir creant més i més perill però el gol de la sentència no arribava.

L’equip va estar a dos minuts de sumar la primera, i merescuda, victòria de la temporada però la sort els donaria l’esquena al minut 68, de manera cruel, amb un gol en pròpia porta.

Óscar Navarro: «Empat que sap a poc, a molt poc, pel que s’ha vist avui. Aquests xavals són molt grans i van per molt bon camí, la merescuda primera victòria arribarà.»

 

En el Municipal L’Hospitalet Centre se enfrentaban dos equipos que buscaban estrenar su casillero tras dos derrotas en el inicio de liga, y lo que ambos buscaban lo consiguieron con un empate. El Infantil D de la FE Grama arrancó un 3-3 del campo deel At.Hospitalense B.

Partido trepidante y con mucho ritmo, los chicos de Óscar Navarro hicieron una primera parte para enmarcar, con una gran circulación de balón, una enorme presión tras pérdida para recuperar el esférico y disponiendo de muchas llegadas para poder casi sentenciar el partido en el primer tiempo pero, aún así, se marcharon a vestuarios con solamente un marcador de 2-3.

Los goles de Adrián Gutiérrez, Joao Rojo y Raúl López dieron ventaja a los colomenses mientras los rivales en sus dos únicas llegadas marcaron. La segunda parte fue menos atractiva pero mucho más emocionante por los cambios; el árbitro a falta de 10 minutos para el final expulsaría por doble amarilla a Javier Hidalgo y pese a eso el equipo siguió creando más y más peligro pero el gol de la sentencia no llegaba.

El equipo estuvo a dos minutos de sumar la primera, y merecida, victoria de la temporada pero la suerte les daría la espalda en el minuto 68, de forma cruel, con un gol en propia meta.

Óscar Navarro: «Empate que sabe a poco, a muy poco, por lo visto hoy. Estos chavales son muy grandes y van por muy buen camino, la merecida primera victoria llegará.»

Por admin