Després d’un empat i una derrota en el tercer partit va arribar la primera victòria de la temporada; golejada per 7-1 davant la Fundació Privada Hermes. L’equip de Juan D.Sánchez i Víctor Salas puja al vuitè lloc de la lliga.

L’Infantil C va ser molt superior durant tot el xoc, ja en el minut 26 manaven 3-0 amb dos gols de Pau Mata i un d’Ángel Modesto, molt domini i claredat en el seu joc demostrava la Grama.

Just abans del descans en un córner i davant la gran alçada dels seus jugadors escurçava distàncies el rival. A la segona part la superioritat va augmentar amb molt bones combinacions dels colomencs que van aconseguir d’aquesta manera marcar quatre gols més obra de: Miguel Pérez, Víctor Castillero, Ángel Modesto i Pau Mata.

Víctor Salas: «Content amb l’actitud de l’equip, vam donar un pas endavant respecte als partits anteriors. Els gols realitzats avui segur que ens donaran confiança per afrontar els següents partits.»

infC1516

Después de un empate y una derrota en el tercer partido llegó la primera victoria de la temporada; goleada por 7-1 ante la Fundación Privada Hermes. El equipo de Juan D.Sánchez y Víctor Salas sube al octavo puesto de la liga.

El Infantil C fue muy superior durante todo el choque, ya en el minuto 26 mandaban 3-0 con dos goles de Pau Mata y uno de Ángel Modesto, mucho dominio y claridad en su juego demostraba la Grama.

Justo antes del descanso en un córner y ante la gran altura de sus jugadores acortaba distancias el rival. En la segunda parte la superioridad se acrecentó con muy buenas combinaciones de los colomenses que consiguieron de esa manera marcar cuatro goles más obra de: Miguel Pérez, Víctor Castillero, Ángel Modesto y Pau Mata.

Víctor Salas: «Contento con la actitud del equipo, dimos un paso al frente respecto a los partidos anteriores. Los goles realizados hoy seguro que nos darán confianza para afrontar los siguientes partidos.»

Por admin