Derbi colomenc femení al Municipal Les Oliveres, això va ser el que vam viure el dissabte al migdia. Al costat local el Juvenil-Cadet de la Fundació Esportiva Grama i en l’altre costat el CD Arrabal-Calaf de Gramenet. El resultat final va ser un 0-8 per les visitants, un dels 3/4 equips que sembla que lluitaran per la Lliga.

Els primers quinze minuts de joc van ser molt intensos i igualats, la Grama va saltar al camp molt fort a la recerca del primer gol. Cristina García de falta directa va estar a punt de marcar però malauradament el travesser evitava el 1-0, la pilota botaría fora i després de l’aldarull dins de l’àrea les noies del Arrabal es salvaven d’un gol que ja cantava la grada.

També Tamara disposaria d’una bona ocasió de gol però la portera visitant estaria molt atenta. No només la Fundació buscava el gol també les visitants que van veure com Eva trauria diverses mans d’or per evitar els gols del contrincant. A poc a poc l’Arrabal es va fer amb les millors oportunitats, amb un 0-4 marxàvem al descans.

Laura Negredo, que va estar a l’Amateur Femení de la FE Grama fa ja tres anys, no va fer mal a l’equip blau però una altra ex-grama si que ho va fer, Jennifer Herrera amb un doblet. A la segona meitat les ocasions van seguir sent de les visitants però les locals van lluitar cada pilota, mai van abaixar els braços i sempre van anar a per totes davant un rival molt complicat.

Quatre gols més van caure per finalitzar el partit amb derrota per 0-8; un inici molt complicat de temporada amb Seagull, Espanyol i Arrabal, ara arriba el moment d’aixecar-se, tres partits seguits fora de casa i tots davant rivals més iguals (Júpiter, Sants i Europa).

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/co2pos7UnkYZqradA

juvcad1516

Derbi colomense femenino en el Municipal Les Oliveres, eso fue lo que vivimos el sábado al mediodía. En el lado local el Juvenil-Cadete de la Fundació Esportiva Grama y en el otro lado el CD Arrabal-Calaf de Gramenet. El resultado final fue un 0-8 para las visitantes, uno de los 3/4 equipos que parece que lucharán por la Liga.

Los primeros quince minutos de juego fueron muy intensos e igualados, la Grama saltó al campo muy fuerte en busca del primer gol. Cristina García de falta directa estuvo a punto de marcar pero desgraciadamente el larguero evitaba el 1-0, la pelota botaría fuera y tras el barullo dentro del área las chicas del Arrabal se salvaban de un gol que ya cantaba la grada.

También Tamara dispondría de una buena ocasión de gol pero la portera visitante estaría muy atenta. No solo la Fundació buscaba el gol también las visitantes que vieron como Eva sacaría varias manos de oro para evitar los goles del contrincante. Poco a poco el Arrabal se hizo con las mejores oportunidades, con un 0-4 nos marchábamos al descanso.

Laura Negredo, quien estuvo en el Amateur Femenino de la FE Grama hace ya tres años, no hizo daño al equipo azulón pero otra ex-grama si que lo hizo, Jennifer Herrera con un doblete. En la segunda mitad las ocasiones siguieron siendo de las visitantes pero las locales lucharon cada pelota, nunca bajaron los brazos y siempre fueron a por todas ante un rival muy complicado.

Cuatro goles más cayeron para finalizar el partido con derrota por 0-8; un inicio muy complicado de temporada con Seagull, Espanyol y Arrabal, ahora llega el momento de levantarse, tres partidos seguidos fuera de casa y todos ante rivales más iguales (Júpiter, Sants y Europa).

Por admin