L’Infantil C va aconseguir una important i soferta victòria davant el tercer classificat, el Premià CE arribava invicte al Nou Municipal i després de perdre 2-1 suma la primera derrota de la temporada.

Gran partit davant un gran rival. Van entrar al camp amb dubtes però ràpidament els colomencs es van fer amb el control del xoc, amb bon joc i bones oportunitats de gol els locals intimidaven al rival. El Premià no va estar bé durant la primera part gràcies al bon fer dels locals.

Van generar quatre ocasions molt bones i en una d’elles una centrada des de banda esquerra acabaria en gol de Víctor Castillero, així amb l’1-0 marxaven al descans els dos equips. Ja a la segona part els visitants van apretar molt, no van deixar fer el seu futbol a la Fundació però la resposta dels blaus va ser perfecta sabent patir i competir a gran nivell.

A falta de cinc minuts arribava l’1-1, però a força de casta i molta lluita la Grama en una jugada amb molts rebots aconsegueix el gol de la victòria, Adrián Díaz va ser l’autor. Els entrenadors es van mostrar molt contents amb tot l’equip després de finalitzar el partit.

infC01115

El Infantil C consiguió una importante y sufrida victoria ante el tercer clasificado, el Premià CE llegaba invicto al Nou Municipal y tras perder 2-1 suma la primera derrota de la temporada.

Gran partido ante un gran rival. Entraron al campo con dudas pero rápidamente los colomenses se hicieron con el control del choque, con buen juego y buenas oportunidades de gol los locales intimidaban al rival. El Premià no estuvo bien durante la primera parte gracias al buen hacer de los locales.

Generaron cuatro ocasiones muy buenas y en una de ellas un centro desde banda izquierda acabaría en gol de Víctor Castillero, así con el 1-0 se marchaban al descanso los dos equipos. Ya en la segunda parte los visitantes apretaron mucho, no dejaron hacer su fútbol a la Fundació pero la respuesta de los azules fue perfecta sabiendo sufrir y competir a gran nivel.

A falta de cinco minutos llega el 1-1, pero a base de casta y mucha lucha la Grama en una jugada con muchos rebotes consigue el gol de la victoria, Adrián Díaz fue el autor. Los entrenadores se mostraron muy contentos con todo el equipo tras finalizar el partido.

Por admin