L’equip de Dani Rosa va aconseguir oblidar la derrota de la setmana passada golejant a casa al seu rival. 7-1 davant la Montañesa; un resultat molt gran i tres punts molt importants per seguir en els llocs alts de la classificació a només 1 punt del líder.

Davant l’Infantil A va tenir un equip molt fluix, l’últim classificat de la Lliga, un rival que només jugava al cop de pilota i a córrer el que va fer que el bon joc dels colomencs es pogués veure en tot moment. Les bones sensacions van tornar i la Fundació també va poder corregir els errors de partits anteriors.

A la primera part els gols de David Fernández, Marcos Fábregas i Jan López van posar un 3-0 al marcador. A la segona meitat el primer gol va ser de l’equip visitant i després d’això van arribar quatre gols més dels de blau: Jan López, Jordi Lozano en dues ocasions i Marcos Fábregas.

FOTOS DEL PARTIT: https://plus.google.com/u/0/photos/114910583159723277693/albums/6212275147317835633

infa021115
Foto: Jordi Lozano

El equipo de Dani Rosa consiguió olvidar la derrota de la semana pasada goleando en casa a su rival. 7-1 ante la Montañesa; un resultado muy grande y tres puntos muy importantes para seguir en los puestos altos de la clasificación a tan solo 1 punto del líder.

Delante el Infantil A tuvo un equipo muy flojo, el último clasificado de la Liga, un rival que solamente jugaba al pelotazo y a correr lo que hizo que el buen juego de los colomenses se pudiera ver en todo momento. Las buenas sensaciones volvieron y la Fundació también pudo corregir los errores de partidos anteriores.

En la primera parte los goles de David Fernández, Marcos Fábregas y Jan López pusieron un 3-0 en el marcador. En la segunda mitad el primer gol fue del equipo visitante y tras eso llegaron cuatro goles más de los de azul: Jan López, Jordi Lozano en dos ocasiones y Marcos Fábregas.

Por admin