Infantil_A_FEG,fundaciograma,santacoloma,VILA_OLIMPICA,@chemacarva

No va poder ser, donar la sorpresa i treure punts del camp del líder era l’objectiu però desgraciadament els nostres van acabar caient 6-2.

Partit en el qual no hi va haver opcions malgrat que els nois de l’Infantil D van donar la cara en tot moment. A la primera part els va costar entrar en el partit i en dos córners el rival es va posar 2-0. Amb més cor que cap però amb la intensitat que sempre procura tenir l’equip d’Óscar Navarro, va seguir intentant fer el seu joc.

En una jugada aïllada, Adrián Gutiérrez va posar el 2-1, amb aquest resultat vam arribar al descans. A la segona part, mateixa tònica però amb una mica més de domini per part colomenca. Tot i així, pèrdues de pilota innocents i un altre córner van acabar perjudicant als blaus, arribant a un 6-1 que, tot i així, no va fer que baixaran els braços de cap manera.

Raúl López va posar el definitiu 6-2 faltant dos minuts per acabar.

[divider]

No pudo ser, dar la sorpresa y sacar puntos del campo del líder era el objetivo pero desgraciadamente los nuestros acabaron cayendo 6-2.

Partido en el que no hubo apenas opciones pese a que los chicos del Infantil D dieron la cara en todo momento. En la primera parte les costó entrar en el partido y en dos saques de esquina el rival se puso 2-0. Con mas corazón que cabeza pero con la intensidad que siempre procura tener el equipo de Óscar Navarro, siguió intentando hacer su juego.

En una jugada aislada, Adrián Gutiérrez puso el 2-1, con ese resultado llegamos al descanso. En la segunda parte, misma tónica pero con un poco más de dominio por parte colomense. Aún así, pérdidas de balón inocentes y otro córner acabaron perjudicando a los azules, llegando a un 6-1 que, aún así, no hizo que bajarán los brazos de ningún modo.

Raúl López puso el definitivo 6-2  faltando dos minutos para acabar.

Por admin