L’Infantil C va golejar al cuer de la lliga

24/04/2016

Partit de tràmit del nostre Infantil C a casa contra el Masnou At., cuer de la lliga.

Al minut 2 de partit l’equip visitant s’avançava al marcador, un ensurt inicial per començar. Des del 0-1 i fins al xiulet final la superioritat local era evident sobre el Nou Municipal però la falta de punteria va fer que al descans els colomencs marxaran amb un resultat ajustat de 2-1 gràcies als gols de Javier Comas i Álvaro Contel.

A la segona meitat la Grama va aconseguir ser més efectiva en atac, així van arribar quatre gols més al marcador. Àngel Modesto, Víctor Castillero i dues vegades Hugo Romero van tancar el partit amb 6-1. Un partit fàcil però alhora complicat de jugar per la falta de tensió.

Infantil C 1516

Partido de trámite de nuestro Infantil C en casa contra el Masnou At., colista de la liga.

En el minuto 2 de partido el equipo visitante se adelantaba en el marcador, un susto inicial para empezar. Desde el 0-1 y hasta el pitido final la superioridad local era evidente sobre el Nou Municipal pero la falta de puntería hizo que al descanso los colomenses se marcharán con un resultado ajustado de 2-1 gracias a los goles de Javier Comas y Álvaro Contel.

En la segunda mitad la Grama consiguió ser más efectiva en ataque, así llegaron cuatro goles más al marcador. Ángel Modesto, Víctor Castillero y dos veces Hugo Romero cerraron el partido con 6-1. Un partido fácil pero a la vez complicado de jugar por la falta de tensión.