L’Infantil B va guanyar al Municipal de Montgat

Partit intens el viscut a Montgat davant la Fundació Privada Hermes. A l’Infantil B només li servia guanyar i aconseguir els tres punts contra el cuer per tal de lluitar per salvar la categoria i ho van aconseguir.

Els nervis i la tensió es va apoderar dels colomenc durant els primers minuts de joc però poc a poc els de Santa Coloma es van anar deixant anar. Malgrat ser molt superiors i acumular ocasions clares el partit s’anava a la mitja part amb 0-0. A la segona meitat el guió era el mateix, els nois d’Aitor Mezquiriz tractaven d’atacar i ficar el gol però se’ls resistia.

En l’últim minut Adel marcava penal el 0-1 i en el temps de prolongació en un contraatac Joao tancava el partit amb el definitiu 0-2.

Infantil B 1516

Partido intenso el vivido en Mongat ante la Fundación Privada Hermes. Al Infantil B solo le servia ganar y conseguir los tres puntos contra el colista por tal de luchar por salvar la categoría y lo consiguieron.

Los nervios y la tensión se apoderó de los colomense durante  los primeros minutos de juego pero poco a poco los de Santa Coloma se fueron soltando. Pese a ser muy superiores y acumular ocasiones claras el partido se iba a la media parte con 0-0. En la segunda mitad el guión era el mismo, los chicos de Aitor Mezquiriz trataban de atacar y meter el gol pero se les resistía.

En el último minuto Adel marcaba penalti el 0-1 y en el tiempo de prolongación en un contraataque Joao cerraba el partido con el definitivo 0-2.