L’Infantil A va aconseguir una victòria soferta a casa

El conjunt dirigit per Dani Rosa va guanyar sufridamente a la UB Catalonia, un dècim classificat que va posar les coses molt difícils als locals.

Quan en el minut 6 Javier González avançava a la Grama ningú s’anava a imaginar que tots els presents al Nou Municipal acabarien patint per veure el seu equip endur-se una victòria molt important. Els visitants van començar a crear molt perill i aconseguirien empatar el partit en el minut 20, i just abans del descans li van donar la volta al resultat (1-2).

El pas per vestuaris i la xerrada tècnica va ser efectiva, els colomencs van saltar al camp molt forts i al minut de reprendre’s el joc Izan Ferreres empatava el partit. Dominaven el partit, buscaven amb intel·ligència i molt bon joc la remuntada però el gol es resistia, i fins i tot es van arribar a fallar ocasions clares de gol.

Finalment a vuit minuts del final Javier González marcava el 3-2. Després d’això els visitants van intentar reaccionar, tot estava molt igualat i qualsevol va poder haver marcat però finalment el marcador no es va moure i els tres punts es van quedar a Santa Coloma.

Infantil A 1516

El conjunto dirigido por Dani Rosa ganó sufridamente a la UB Catalonia, un décimo clasificado que puso las cosas muy difíciles a los locales.

Cuando en el minuto 6 Javier González adelantaba a la Grama nadie se iba a imaginar que todos los presentes en el Nou Municipal acabarían sufriendo para ver a su equipo llevarse una victoria muy importante. Los visitantes empezaron a crear mucho peligro y conseguirían empatar el partido en el minuto 20, y justo antes del descanso le dieron la vuelta al resultado (1-2).

El paso por vestuarios y la charla técnica fue efectiva, los colomenses saltaron al campo muy fuertes y al minuto de reanudarse el juego Izan Ferreres empataba el partido. Dominaban el partido, buscaban con inteligencia y muy buen juego la remontada pero el gol se resistía, e incluso se llegaron a fallar ocasiones claras de gol.

Finalmente a ocho minutos del final Javier González marcaba el 3-2. Tras eso los visitantes intentaron reaccionar, todo estaba muy igualado y cualquiera pudo haber marcado pero finalmente el marcador no se movió y los tres puntos se quedaron en Santa Coloma.