Dissabte l’Infantil D va aconseguir un empat molt bo al camp de l’Esportiu Sant Ignasi B.

Primera part dominada pels colomencs que van aconseguir marxar al descans guanyant 1-3 amb gols d’Arnau Roca per partida doble i Raúl López. A la segona meitat la Fundació va patir la gran superioritat física del rival i va acabar per cedir un empat. Els locals van arribar a remuntar el partit, es van posar 4-3 però un gol d’Arnau Roca acabaria tancant el partit amb una X al marcador.

Iván Cortés: «Gran partit de l’equip. Canvia molt el resultat de l’anada i un partit on el qual l’equip va sortir molt content i motivat.»

Infantil D 1516

El sábado el Infantil D consiguió un empate muy bueno en el campo del Esportiu Sant Ignasi B.

Primera parte dominada por los colomenses que consiguieron irse al descanso ganando 1-3 con goles de Arnau Roca por partida doble y Raúl López. En la segunda mitad la Fundació sufrió la gran superioridad física del rival y terminó por ceder un empate. Los locales llegaron a remontar el partido, se pusieron 4-3 pero un gol de Arnau Roca acabaría cerrando el partido con una X en el marcador.

Iván Cortés: «Gran partido del equipo. Cambia mucho el resultado de la ida y un partido de el cual el equipo a salido muy contento y motivado.»

Por admin