L’Infantil C es posa quart per la victória 0-4 a casa del Sant Martí-Condal

17/12/2013

– L’Infantil C de la FEG ha sumat la seva sisena victòria que el situen en la quarta plaça de la seva categoria. El 0-4 a casa del Sant Martí-Condal ha suposat tres punts més per seguir la persecució als equips de dalt. Els gols van arribar aviat i Raúl Martín va marcar un doblet en la primera mitja hora de partit. Després els gols d’Álex Fernández i Iván González van rematar el bon partit a Barcelona. El següent partit per als jugadors dirigits per Rafa Muriel serà vital ja que es rep a Mercat Nou Magòria, amb dos punts menys i dues posicions per sota. El partit serà el proper 22 de desembre des de les 18 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

– El Infantil C de la FEG ha sumado su sexta victoria que le sitúan en la cuarta plaza de su categoría.

El 0-4 en casa del Sant Martí-Condal ha supuesto tres puntos más para seguir la persecución a los equipos de arriba.

Los goles llegaron pronto y Raúl Martín marcó un doblete en la primera media hora de encuentro. Luego los goles de Álex Fernández e Iván González remataron el buen encuentro en Barcelona.

El siguiente partido para los jugadores dirigidos por Rafa Muriel será vital pues se recibe al Mercat Nou Magòria, con dos puntos menos y dos posiciones por debajo. El partido será el próximo 22 de diciembre desde las 18 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Etiquetas: , , ,